2777
2789
عنوان

دل شکسته کاش خدا نظری کنه😞

104 بازدید | 20 پست

میگن خدا توی دلهای شکسته است . امشب دلم بدجور از بنده هات شکسته. توی این ماه عزیز که میگن عرش خدا منتظر دعاهای ماست. من دعا میکنم هرکسی که دلش بچه میخواد خدا بهش بده. اگه واقعا مصلحتشه. میدونم خیلی هامون بریدم خیلی هامون هر ماه امیدشو داریم‌. کاش اشکای الانم خونه کسی هایو که دلمو توی این چند سال با نگاه هاشون حرفاشون شکستن. خونه خرابشون نکنه. من همیشه برای همه خوب خواستن . ولی... راضیم به رضای خدا....😔

تا میتونی از خدا بخواه رحمتش زیاده مطمعنم به تو هم بچه میده ازش ناامید نشو 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چرا نذر نمیکنی ؟ 

مادر خودم بچه دومش بخاطر اشتباه پرستاران گلوی کوچیکش پاره شد 

ولی سال بعدش مادرم با وجود دکترش که گفته بود بچه نیار خطرناکه باید صبر کنی 

پنجاه پنجاه بود براش ولی سال بعدش برادرم به دنیا اومد 

مادرم برادرم رو نذر حضرت ابوالفضل کرد و گفت اگر سالم به دنیا بیاد اسمش رو ابوالفضل میذارم و گذاشت 

انشالله که شما هم نی نی دار میشی 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

[QUOTE=332745727]      تا میتونی از خدا بخواه رحمتش زیاده مطمعنم به تو هم بچه میده از ...

عزیزممم 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
۱۰ساله ازدواج کردم اما ۱ساله اقدامم .شرایطشو نداشتم قبلش . اما همه به چشم یه زن نازا بهم نگاه میکنن ...

میشی ا سال  چیزی نیست دکتر برو ولی شوهرت آزمایش بده چند سالته عکس رنگی رحم بده 

میشی ا سال  چیزی نیست دکتر برو ولی شوهرت آزمایش بده چند سالته عکس رنگی رحم بده

33 سالم همه چی دادم سالمم. همسرم یکم تنبلی و سرعت کم اسپرم داشت دارو مصرف میکنه اما نشده

عزیزم چرا نذر نمیکنی ؟  مادر خودم بچه دومش بخاطر اشتباه پرستاران گلوی کوچیکش پاره شد  ول ...

انقدر نذر کردم که نگو😮‍💨 مرسی از راهنمایت عزیزم خدا حفظش کنه براتون

33 سالم همه چی دادم سالمم. همسرم یکم تنبلی و سرعت کم اسپرم داشت دارو مصرف میکنه اما نشده

اسپیمن ، انرژکس ، ویتامین ای ، بده بهش اگه بااون‌داروها نشد اینا رو بده بهش ، خودتم اوابوست وتا ،کیوتن یکی، ای ، دی ، قرص جوشان سی ، کوالی فول ،ب شش بخور اینا تقویتی هیچی نمیکنه باادم‌حتما گوش کن به حرفام 

چه جوری؟

چله ۹۰درصد مواقع واسه حاجت روایی جواب میده

مخصوصا چله زیارت عاشورا یا دعای معراج

۳۹ نفر ا بچه های نی نی سایت که حاجت دارنو جمع کن

باهاشون یه چله گروهی راهی بنداز

و هروز برا حاجت یکیشون اون۳۹نفر دعای معراج میخونن

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

چله حدیث شریف کسا،زیارت عاشورا ، دعای معراج مدام بگیر ، تو قنوت نماز دوتا ذکر برا بچه هست بگو ، رب لا تزرنی ..... ،۲، رب هب هبلنا ....بزن نت میاد