2777
2789
عنوان

دل شکسته کاش خدا نظری کنه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 20 پست
اسپیمن ، انرژکس ، ویتامین ای ، بده بهش اگه بااون‌داروها نشد اینا رو بده بهش ، خودتم اوابوست وتا ،کیو ...

یه سری هاشو میخورم ولی چشم بازم گوش میدم😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چله حدیث شریف کسا،زیارت عاشورا ، دعای معراج مدام بگیر ، تو قنوت نماز دوتا ذکر برا بچه هست بگو ، رب ل ...

🌹😘🥰مرسی عزیزم چشم چه قدر خوبه که جواب میدین این یعنی هنوز آدمها خوبی توی این دنیا هست که وجودشون معرفته... 🌹❤️🫶 خدا هروی میخواید بهتون بده. من مشکل واژینیسموسم داشتم سالهای اول ازدواجم که با همین سایت اوکی شد🌹🥰 واقعا اینجا بهم انرژی و ارامش میده🌹🫶❤️دوستون دارم

🌹😘🥰مرسی عزیزم چشم چه قدر خوبه که جواب میدین این یعنی هنوز آدمها خوبی توی این دنیا هست که وجودشون ...

من تو دلم خیلی حرفه خیلی از بزرگی خدا دیدم هر چی بگم کمه  یه روز اگه عمری باشه تایپیک میزنم صدات میکنم  ،التماس دعا 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین