2777
2789
عنوان

اعتراف میکنم بهتون حسودیم میشه

600 بازدید | 43 پست

به شماهایی که پدر و مادر آروم و بی چالشی داشتین به شماهایی که عاشق خواهر و برادرتونید و اونها هم عاشق شماین

کودکی من ،من رها نمیکنه اصلا کل خانواده رو رها نمیکنه

ما هیچکدوم عاشق هم نیستیم بلکه مثل انبار باروتیم مقابل هم ولی واسه غیر خودمون مثل بز ترسو 

من که در حسرتتونم

هعی

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم اینجا ایرانه و هرکسی به نوبه خودش تو خرافات یا خشونت یا ترس و سرکوفت و مقایسه بزرگ شده 

و همه امون کودکی سختی داشتیم 

شما وقتی از اسارت کودکیت ازاد میشی که کودکی تو درک کنی و بفهمیش و باهاش همدردی کنی

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
عزیزدلم اینجا ایرانه و هرکسی به نوبه خودش تو خرافات یا خشونت یا ترس و سرکوفت و مقایسه بزرگ شده  ...

چه ربطی داشت به کشور 😐💤

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱