2777
2789
عنوان

اعتراف میکنم بهتون حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داشت به کشور 😐💤

چون اینجا نظام اموزشیش رو تحقیر و نمره و مقایسه ساخته شده.

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

درک میکنم:)

عین یه عقده میمونه برا ادم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

عزیزدلم اینجا ایرانه و هرکسی به نوبه خودش تو خرافات یا خشونت یا ترس و سرکوفت و مقایسه بزرگ شده  ...

من و خواهر و برادرم هر سه تسیریم با وجود اینکه هر سه تشکیل خانواده دادیم دلم می خواد بترکه دارم اشک میریزم چون تنهایم چون خواهر ندارم چون برادر ندارم من از تک فرزند هم غریب ترم 

چون اینجا نظام اموزشیش رو تحقیر و نمره و مقایسه ساخته شده.

ربط نداره به خانواده و روابطشون باهم 

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱
ربط نداره به خانواده و روابطشون باهم 

بازتاب جامعه ،رو خانواده و بنیان خانواده اثر داره

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
گاهی اوقات از خودم بدم میاد همیشه به کسایی که عاشق خواهرشونن دو طرفهذحسادت میکنم

اره منم اعصابم از کارای خودم خورد میشه ، یه بار بخاطر حسادت حرص می‌خورم یبار از دست خودم

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره