2777
2789
عنوان

دارم کور میشم صورتمو به ریکا شستم

220 بازدید | 19 پست

شبه درمانگاه نیس چشمام سرد سرد میشه  یکم میسوزه اشتباهی شد

من میتوانم- مرگ یه بار شیون یه بار من میتونم ثابت کنم  تا                                                1401/6/30  خوش هیکل و بدنی  رو فرم تحویل می گیرم میدونم میتونم   از سال اینده هدف شروع میشه من زیبا میشم جوش های صورت و جوش های بدنم  را نابود می کنم و سفید می کنم   فقط اراده میخواد تازه از این تاریخ قراره سرکار برم

پوستم هم میسوزه یکم شستم با اب ام بازم احساس بدی دارم

من میتوانم- مرگ یه بار شیون یه بار من میتونم ثابت کنم  تا                                                1401/6/30  خوش هیکل و بدنی  رو فرم تحویل می گیرم میدونم میتونم   از سال اینده هدف شروع میشه من زیبا میشم جوش های صورت و جوش های بدنم  را نابود می کنم و سفید می کنم   فقط اراده میخواد تازه از این تاریخ قراره سرکار برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از این کارا کردم 😂😂😂 هیچی نیست چایی بریز تو چشات😂😂😂

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

ریکا تو قوطی شامپو بود چیکار کنم

مرسی

من برم امتحان کنم

با چایی ولرم بشور

مسخره میکنی یا جدی میگی 😂

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))

چه طور داری کور میشی که اومدی اینجا و ...

من بودم فقط جیغ میکشیدم و میدویدم تو کوچه خخخخ

آن‌کس‌که‌نداند‌و‌نخواهد‌که‌بداند/حیف‌است‌چنین‌جانوری‌زنده‌بماند #منشی_نفر_بعدی
مسخره میکنی یا جدی میگی 😂

ن بخدا چایی بریزی چشمت هرچی الودگی و سوزشه رفع میکنه

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
چه طور داری کور میشی که اومدی اینجا و ... من بودم فقط جیغ میکشیدم و میدویدم تو کوچه خخخخ

حتما وقتی شامپو می‌ره تو چشمت این کارو می کنی 😂

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))