2777
2789
عنوان

خواهرشوهر وقیح وفتنه

1004 بازدید | 34 پست

بچه ها داستان از این قراره که هفته پیش یه بعدازظهری رفتم یه سر خونه شون ماهی یه دفعه میرم یه سرمیزنم ومیام که بحث کشید به اینکه شوهراچقدهوای زنشون رودارن منم گفتم که داداش شما که اونقد هوای منو نداره به دلایلی ...وایشونم گوش میداد وتایید میکرد تا اینکه یه ساعت وخورده ای نشستم وبلند شدم اومدم خونه بدون اینکه حرف خاصی زده بشه یا اتفاقی بیفته همون حرفای همیشگی ومعمولی 

برگشتم خونه شام درست کردم وواسع خودم کشیدم خوردم چون شوهرم شیفتش تا۱۱شب بود .دیدم یهو روی گوشیم مسیج اومدکه سارا سلام خواستم بهت بگم از فلانی ابراز ناراحتی نکن ایناناشکری محسوب میشه😳

گفتم فلانی من که چیزی نگفتم فقط شما پرسیدی که داداشم هوای تورو داره گفتم توی چه مسائلی ؟ اگه منظورت کاره خونه وبچه داری هست نه اصلا وابدا نداره وخودمو صفرتاصد روانجام میدم همین. مگه چی شده که این وقت شب پیام دادی داری اینا رومیگی؟🤔

مسیج روواسش فرستادم دیدم یاخدا مامانم داره زنگ میزنه گفتم الو مامان گفت دخترم مگه توچی گفتی که مادرشوهرت زنگ زده با عصبانیت گفته پسره من شاخ شمشاده وال وبل و آقاست وخاتواده دوست وکاریه و...بقیه فلانن وبیسارن گفتم بخدا هیچی اونجا فهمیدم خواهرشوهره موزمارم زنگ زده به مادرشوهرم راپورت داده وهزار برابر گذاشته روی حرف من .بهش پیام دادم گفتم 

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم من زندگیم هزارتامشکل داره بچه نارسم رو دشت تنها بزرگ کردم تایکسالگی کولیک ورفلکس شدید داشته الانم که ۴سالشه هنوز حرف نمیزنه ومدام جیغ میزنه وگریه میکنه

آرزوی مرگ میکنم شب وروز واسه خودم

دوکلمه اومدم درد دل کردم واست بدون حرف زشتی اونوقت تو رفتنی همون ساعت زنگ زدی به مادرت واسه تو زشته از من بزرگتری چرا حرف میبری

بچه ها خداهرشوهرم همسن مامانمه وپسره بزرگش همسن منه

بارها از این کارا کرده ومن سکوت کردم

حتی اوایل که بیخبر وسرزده یه روز اومد خونه مون زنگ زده بود به مامانش گفته بود فلانی خونه ش تمیز نیس واز این حرفا

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 

با خواهرشوهر درد دل نکن. حتی خانوادت هم کوچیکترین حرف(منظورم حرف بد نیست. کلا هبچ حرفی) پیش کسی که با خانواده شوهرت ارتباط داره نزنین. من خودم زندگیم سر این چیزا بهم ریخته شده.

منم واسش نوشتم ماهی یه بار میومدم خونه تون اونم تموم شد ورفت

من خودم هزارتا مشکل وبدبختی دارم

بچه م تاخیر حرکتی داشت سه سال با هزارتا نشکل بردمش کار درمانی که راه افتاد الانم که هنوز صحبت نمیکنه 

خودم هزار تادرد دارم بااینکه سن وسالی ندارم حس میکنم ۸۰ سالمه بقران

ایناهم که مرهم نمیزارن حداقل حرف مفتم نزنن

حالم بده 😭😭

توروخدا دعا کنید پسرم امسال به حرف بیاد تاکمتر گریه کنه وجیغ بزنه خیلی عصبی شده😭😭

وای چقدر بی شخصیت همینو بهانه کن تا ابد باهاش قطع ارتباط کن هم خودش هم مامانش بشدت پست و کثیفن ما هم پیش خواهر شوهر درد دل میکنیم یا زن داداشام پیش ما درد دل میکنن هرگز همچین اتفاقی نمیوفته ک بخاییم ب کسی بگیم

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

اگه بگم چقد سخت بود وچه حرفایی نزدن از روز اول ازواج تا الان باورتون نمیشه

شاید بعدا یه تاپیک جدا درباره ش زدم