2777
2789
عنوان

دلیل برای بقا

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 32 پست
سایشون بالاسرتون مستدام... خیلی خوبه ک یه نفر از خانواده دلخوشیتونه و حس خوبی دارین بهش.

ممنونم سلامت باشید . آره وقتی خیلی غم تو دلمه ی لبخندش حالم خوب میکنه . واقعا دلیل نفس کشیدنمه تا ابد یک روز 

ی حس فراتر از مادر فرزندی مثل جریان خون تو رگم 

ممنونم سلامت باشید . آره وقتی خیلی غم تو دلمه ی لبخندش حالم خوب میکنه . واقعا دلیل نفس کشیدنمه تا اب ...

خوش بحالت ک همچنین عشق بزرگی رو تو زندگیت داری تجربه میکنی و مهم تر اینکه  اون شخص و منبع عشق پیشته،هر لحظه ک بخوای هست،نه نیازه تو رویا دنبالش گشت نه نیازه برا بدست آوردنش جنگید..

این همه از عشق ب مادر شنیدم و خوندم،ولی نتونستم کامل درکش کنم،چون متاسفانه به دلایلی تو زندگیم هیچ موقع همچنین حسی نداشتم و نتونستم از ته قلب دوس داشته باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالت ک همچنین عشق بزرگی رو تو زندگیت داری تجربه میکنی و مهم تر اینکه  اون شخص و منبع عشق پ ...

مرسی مچکرم .

خب هر عشقی جنگیدن و تلاش برای محافظت  و حفظ کردن خودش میخواد ......

مادرم سر من فشار عصبی  ناراحتی قلبی گرفته . من مشکلاتم زیاده ولی برا دل اون سعی میکنم شاد پر انرژی باشم که غم تو دلش نشینه این حفظ ظاهر  خیلی سخته . یا مثلا مثل بقیه درسامو بهش نمیگم که گریه نکنه میدونی سخته هم دوسش دارم هم نگرانشم  هم نمیتونم خود  واقعیم باشم کنارش ک آروم بشم. تلاش من اینه حال اون خوب باشه و خیالش بابت من راحت یعنی نقش کسی بازی میکنم که من نیس....

نمیدونم  متوجه حرفام شدی یا نه 

ولی خب باید تلاش کرد زندگی فقط ۱۰۰ سال اولش سخته😁😁😁

مرسی مچکرم . خب هر عشقی جنگیدن و تلاش برای محافظت  و حفظ کردن خودش میخواد ...... مادرم سر ...

میفهمم چی میگی.زندگی همینه ،نقش بازی کردن.

ماها هیچ جا خود واقعیمون نیستیم.منم واقعا خیلی خسته شدم از ظاهرم،دلم میخواد خود واقعیم باشم با همون ضعف ها و ترس هایی ک پنهان دارم.دلم ی تکیه‌گاه میخواد،نه‌تنها ندارم،بلکه خودخوری بدبختی و مشکلات اطرافیانمم منو پیرکرده.

این دوره زمونه حال دل هیشکی خوب نیس،پس وقتی نمی‌تونیم درمان کنیم حداقل درد خودمونو اضافه نکنیم بهتره،همین ک درک میکنی و مراعات‌میکنی خوبه.

اره صد سال اولش سخته..😊

من تو زندگی حس کسی رو دارم که یه سفر بزرگ در پیش داره و باید آماده بشه .یه مقدار کاراشو‌ میکنه بازم درگیر کارهای بیخود یا باخود میشه حواسش از کارهای اصلی پرت میشه  ،بازم برمیگرده یه سری کاراشو می‌کنه .گاهی روزمره گی ها مجبورش می‌کنه از کارهای سفر دور بمونه .گاهی خستگی ها ،دلمردگی ها مانعه و ...

در کل حس یه مسافر رو دارم برای رسیدن به زندگی اصلی ،زندگی واقعی که خدا وعده داده ،ائمه اونجان .

و نگرانی های خودش که آیا واقعا به جایی که باید میرسم یا راه رو به خطا میرم .

خصوصا وقتی برنامه زندگی پس از زندگی رو میبینم واقعا هیچ دلخوشی تو زندگی نمی‌بینم همش واهی هست و اشتباه ،فقط فرصت آمادگی برای سفر و زندگی اصلی .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
من تو زندگی حس کسی رو دارم که یه سفر بزرگ در پیش داره و باید آماده بشه .یه مقدار کاراشو‌ میکنه بازم ...

اینکه هممون مسافریم و رفتنی از این دنیا شکی توش نیس.ولی شما داری این زندگی رو ب پوچی میگذرونی،بقول معروف نقد رو ول کردی چسبیدی ب نسیه..نباید ب امید رسیدن ب چیزی،داشته های الانمون رو نادیده بگیریم یا نابود کنیم..ما اومدیم تو این دنیا تا موقع مرگ چ خوب چ بد قراره زندگی کنیم،،پس چرا از این فرصت استفاده نمیکنی!

وقتی ی برنامه تاثیر منفی داره و حس پوچی و بد میده بهتون چه لزومی داره ک دوباره نگاش کنی،..هیچ چیز مفیدی تو این تلویزیون ایران نمیشه پیدا کرد،من خودم بشخصه چهار پنج ساله تلویزیون نگا نمیکنم.شما ک وقت آزاد دارید بجای اینا،کتاب های آموزشی بخونید،کتابای پیشرفت فردی و خودشناسی یا کتابای  تربیت صحیح فرزند،کتاب آداب همسرداری،یا هر موضوعی ک علاقه دارید،حتی اگ تو زندگی هم بکارتون نیاد..شاید فکر کنی دارم فقط شعار میدم،،ولی خودم ب شخصه خیلی تاثیر مثبت دیدم از کتاب،بخاطر همون سعی میکنم ب همه پیشنهاد بدم..

نظر شخصی من با برداشتی ک از صحبتات کردم،اینه..اگ جسارت کردم تو گفتارم عذرمیخوام.

چقدر منی  وقتی حرف میزنی تک تک کلماتت رو زندگی کردم🥺🥺🥺🥺

نشون دهنده اینه ک این چیزا تنها مختص تو نیست،ماها دردای مشترک داریم،آسیب هایی ک از بچگی باهاش بزرگ شدیم،زندگی تو محیط سمّی،خونواده ناآرام،احساسای سرکوب شده،حرف دلی ک حتی ب نزدیکترین آدمای زندگیمونم نمی‌تونیم بگیم تا خالی بشیم،کودک درونی ک تو دلمون مونده،ذوق کارایی ک نمی‌تونیم انجام بدیم،ریختن دردای خونواده رو سرمون،تربیت غلط و عزت نفسی ک بهمون ندادن،بزرگ شدن زودتر از سنمون و عقده های ی زندگی بدون فکر و خیال...

بخاطر ایناس ک حرفای همو میفهمیم.

اینکه هممون مسافریم و رفتنی از این دنیا شکی توش نیس.ولی شما داری این زندگی رو ب پوچی میگذرونی،بقول م ...

شاید متن من اینطور نشون داد که زندگی پوچه ولی اگه دقت کنی آخر نوشتم حس زندگیم  برای آمادگی سفر هست .دنیا که بی ارزش هست و کلام معصومینه ولی کارهایی که باید برای این سفر کنیم اتفاقا با ارزشه .مطالعه و کسب علم همه با ارزشه وقتی که منفعتی برای اون دنیا داشته باشه وگرنه هیچ ارزشی نداره .

اتفاقا من از وقتی به این نگرش رسیدم قدر زمان رو بیشتر می‌دونم و اینکه وقتم تاجای ممکن به بطالت نرسه .هدفم بزرگ شده البته گاهی فراموشم میشه و مثل خیلیا تو این دنیا الکی دور خودم میچرخم .

این برنامه اتفاقا خیلی پر محتواست .تو این دنیا فقط عبادت و کار خیره که با ارزشه .حالا یه سری کارها که نتیجه اش عبادت بهتر و وصول به کار خیره هم در کنارش با ارزش میشه .مثل کسب علم و مال و خانواده .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
چقدر منی  وقتی حرف میزنی تک تک کلماتت رو زندگی کردم🥺🥺🥺🥺

کاش هیچ موقع نمی‌تونستم درک کنم کسیو،نه قدرت درک داشتم،نه قدرت فکر،،نه احساس کمک و همدردی،نه احساس وجدان...و حتی ی عقل سالم..استفاده کردن همه اینا فقط عذابه برام

کاش هیچ موقع نمی‌تونستم درک کنم کسیو،نه قدرت درک داشتم،نه قدرت فکر،،نه احساس کمک و همدردی،نه احساس و ...

اخ گفتی منم‌میگم کاش. فکرم در حد اطرافیان خودم بود اینجوری اینقدر عذاب نمیکشیدم

نشون دهنده اینه ک این چیزا تنها مختص تو نیست،ماها دردای مشترک داریم،آسیب هایی ک از بچگی باهاش بزرگ ش ...

چقدر سیاه میبینی گلم این خوب نیست .جنبه های مثبت یعنی تو زندگیتون نداشتید؟