2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میخوای بیاری؟

سختی کار داره ولی اگه کارت بگیره خیلی خوب میشه،اینستا؟تلگرام؟ تو اینستا اگه الگوریتم اکسپلور دستت باشه میتونی ریلز بزاری

.my lifeهندل I need a lot of time to 
چی میخوای بیاری؟ سختی کار داره ولی اگه کارت بگیره خیلی خوب میشه،اینستا؟تلگرام؟ تو اینستا اگه الگوری ...

تو اینستا میخوام بزنم محصولات آرایشی و بهداشتی بفروشم یشه توضیح بدین

تو اینستا میخوام بزنم محصولات آرایشی و بهداشتی بفروشم یشه توضیح بدین

آرایشی بهداشتی یزره سخته ولی میتونی پک اقتصادی درست کنی خوب میخرن 

ادمینی بلدی؟یا تاحالا ادمین بودی؟اصولا اگه دوره شو گذرونده باشی میدونی چجوری باید بری اکسپلور یا باید چیکار کنی

بعد اینکه باید بگردی ببینی بلاگر یا پیج با ویو های خوب و پیدا کنی بهشون تبلیغ بدی

ادیت اینا بلدی؟ 

.my lifeهندل I need a lot of time to 
چجوری یاد بگیرم

آموزش درآمد از اینستا باید بخری و نگاه کنی بعد بهش عمل کنی، و اینکه بعضیا هستن که الکی میگن مدرس اینستا هستن اگه کسی اطرافتون هست که آموزشش میبینه با اون مشورت کنید بهتر 

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!