2777
2789
عنوان

فقط دوماهه عروسی کردم زندگیم خراب شد

11952 بازدید | 224 پست

تقصیر من بود سر یه بحث الکی بی‌عقلی کردم یه لحظه فرمون ماشینو کشیدم تصادف کردیم

می‌دونم مقصرم حق داشت وسط خیابون دعوا کرد زنگ زد بابام گفت بیا دختر روانیت ببر اومدم خونه بابام اونم رفت خونه باباش همه فهمیدن دشمن شادم کرد 

ماشینمون ده ملیون خرج اورد پول کار کردن قبل عیدشو باید بده واسه ماشین میدونم زوره تقصیر منه

ولی زنگ زده میگه برو وسایلات جمع کن از خونم طلاهامم بزار میخام طلاق بدم 

من مقصر  ولی حقم نبود بعد شیش سال عقد  وقتب با کمو زیادش ساختم طلا فروختم خونه ماشین زمین خرید با همه چیش ساختم  اینجوری شرمندم کنه پیش همه من ارزش ده ملیون یا یه ماشین نداشتم 

شرمندم کرد پیش همه پیش هرکسی که منتظر بود شرمنده خودم شدم که بخاطرش تو روی بابام وایسادم 

خدایا اگه هستی  اگه میشنوی امشب جونمو بگیر تمومش کن

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان داغه. پشیمون میشه

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

درست میگی 

توهم حق داری

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

کارت اشتباه بود 

ولی دیگه ده میلیون انقدر ارزش نداره که زندگی رو بهم بزنی 

اینم یه نشونه است ببین چی به صلاحته 

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.