2777
2789
عنوان

واقعا زن ها بی وفایند !! گلی به گوشه جمال پدر و مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 2939 بازدید | 134 پست

يه بار من باردار كه بودم شوهرم سرما خورد بعدشم من حالا من نميتونستم دارو بخورم بارداري كه خودشم سخته والا پاميشدم كارامم ميكردم دكترم نرفتم  فقط پيش متخصص زنان كه رفتم گفت استامينوفن بخور حالا شوهرم شيش تا دكترو ده تا آمپول هر روز صبح پاميشد ميگفت دارم ميميرن چرا خوب نميشم يك كولي بازي كه بيا ببين منم هي واسه هردومون آب پرتقال و لينو شيرين هي اون ناله از بدن درد و سرفه بابا به خدا منم همون مرضو گرفتم تازه مسكنم نميخوردم بس كه لوسيد شما مردا

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی بهار؟؟؟؟

استارتر شما فراموش کردی؟ ؟؟؟؟آره؟ ؟؟؟؟واقعا متاسفم اگر اینطوره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

به نظرم شما باید راهکار میپرسیدی تا درد دل سایت همش مردونه نداریم خوبه خانمت بره تو سایت مردونه بگه شوهرم باهان قهر کرده رفته اتاق

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

یه سوال جالب ازتون دارم،جناب استارتر:

اکه همسر شما ،بعد از یه اوقات تلخی با شما،بره وسط یه عده مرد غریبه،سوز و بریز راه بندازه و درد دل بکنه و آه و ناله کنه و بگه آی کمرم درد میاد،آی دلم درد میاد،چه حالی به شما دست میده؟

اببخشید استارتر یه سوال خیلی درگیرم گرده خانم شما از حضور شما تو این سایت اطلاعی داره؟؟؟🤔🤔🤔

البته بارها جواب داد ، خانمم اهل نت و... نیست ، روزی که با اومدن کوچولو دست به گریبان بودیم ، هر سوالی که تو گوگل سرچ میکردم اینجا میومد ، بناچار عضو شدم تا چندتا سوال داشتیم بپرسم ، خانمم هم باهام میخوند.

البته ما فکر میکردیم اینجا فقط مسایل بارداری مطرح میشه ، من فعالیتی اینجا ندارم ، گاها بیکار میشم یک دور عنوان تاپیکا رو میخونم ، اگه بدردم خورد استفاده کنم.

این چند روزم سر کل کل های انتخاباتی یاد اینجا افتادم ، اومدم دیدم سایت منهدم شده!!!!!!

اقا هستم

چی میشه یه مرد عضو این سایت باشه اگه مردا جنبه ی این چیزارو داشته باشن خیلی خوبه اتفاقا از روحیات خانومشون بااطلاع میشن الان این اقا فهمید که مقصر خودشه و باید بره یه کادو بگیره از دلش دربیاره منم بعضی وقتا میگم دیگه اگه فلان کار کنی هم فایده نداره ولی الکی میگم اگه انجام بده خیلی فایده داره واسش گل و کادوبخر ازش معذرت بخواه و بهش بگو که ناراحت شدی سراغم نیومدی به همین راحتی بذار ببینه مغرور نیستی تا اونم دفعه بعد غرورش کنار بذاره باتشکر 😤

مثل خواب گل لطیف و ساده ای 😍😘🌹

واقعا شما مردا نمک نشناس هستین زن بیچاره دادو فریاداتو تحمل میکنه بچتو بزرگ میکنه لوس بازیارو تحمل میکنه آخرشم شما مردا هی مامانم مامانم میکنید شما که اینقد مامانی بودی واسه چی زن گرفتی؟؟؟ میموندی مامانت پرستاریتو بکنه حالا سرماخوردی زخم شمشیر که نخوردی اینقد شلوغش میکنی. تازه ببین چی بهش گفتی که اینقد داغ کرده و قهر کرده

الانم برو تو اتاق ببین چشه اون بدبخت 

ببوسش بخاطر بلند گردن صدات عذرخواهی کن وبگو بخاطر مریضیم بوده 

بعدم آشتی میکنه وسوپ ومراقبت شروع میشه 

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
البته بارها جواب داد ، خانمم اهل نت و... نیست ، روزی که با اومدن کوچولو دست به گریبان بودیم ، هر سوالی که تو گوگل سرچ میکردم اینجا میومد ، بناچار عضو شدم تا چندتا سوال داشتیم بپرسم ، خانمم هم باهام میخوند.البته ما فکر میکردیم اینجا فقط مسایل بارداری مطرح میشه ، من فعالیتی اینجا ندارم ، گاها بیکار میشم یک دور عنوان تاپیکا رو میخونم ، اگه بدردم خورد استفاده کنم.این چند روزم سر کل کل های انتخاباتی یاد اینجا افتادم ، اومدم دیدم سایت منهدم شده!!!!!!

خیلی ممنون از جوابتون ولی خوب تا همون حدی که ایشونم اطلاع داشتن کافیه دیگه

به نظرم کارتون اشتباس تو یه جمعی که ۹۵ درصدش خانوم هستن حضور شما شاید باعث دلخوریشون بشه 

یعنی من اگه جای ایشون بودم شما بعد از اون سرفه های جان سوز با یه ضربه دولیو منهدم شده بودی😆😆😆😆

بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند

یه سوال جالب ازتون دارم،جناب استارتر:اکه همسر شما ،بعد از یه اوقات تلخی با شما،بره وسط یه عده مرد غریبه،سوز و بریز راه بندازه و درد دل بکنه و آه و ناله کنه و بگه آی کمرم درد میاد،آی دلم درد میاد،چه حالی به شما دست میده؟

ببینید ، متاسفانه یا خوشبختانه ، بحث های خانوادگی فقط در محیط های خانم ها قابلیت بحث داره ، حالا چه طرف حساب مرد باشه چه زن ، قطعا خانمم همچین کاری نمیکنه چون اصلا همچین جایی وجود نداره.

ولی مثلا ما هردو ناظر تاسیسات هم هستیم بعنوان شغل دوم ، خوب دوره یک هفته ای رفتیم که شصت نفر مرد بودن سه تا زن ، و خانمم نه پشت نت بلکه رودررو صحبت میکرد و واقعا مشکلی نبود ، مهم اینه حرمتها حفظ بشه که من همیشه سعیم همینه

اقا هستم

اي بابا حالا درد و دل كرده چه اشكال داره ما رو كه نميشناسه ميتونه درد و دل كنه پيش آشنا بره چي بگه 

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!