2777
2789
عنوان

واقعا زن ها بی وفایند !! گلی به گوشه جمال پدر و مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 2939 بازدید | 134 پست

بچه ها کشتین بدبختو.از خودش حالش خوب نیست و مریضه.حالا شما نمک رو زخمش نپاشید دیگه 

ولی....

اگه همسرم با من قهر باشه و بیام ببینم رفته تو نت با کلی خانم درددل کرده یعنی خونش حلالهههههههه 

حالا برو از دلش دربیار 

اللهم عجل لولیک الفرج

آقای ارتعاش آیا سایتی هست که فقط مختص آقایون باشه مثل همین نی نی سایت  

خیر ، البته اینجام مختص خانمها نیست ، قسمت پدران داره و هنگام ثبت نام گزینه اقایون داره

اقا هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها چرا من انقدر ب صدای بلند حساسم 

اصلا ی وضعیا

ی نفر دیگه سر یکی دیگه تو کوچه داد بزنه من سردرد میگیرم عصبی میشم 

الانم خودمو جای خانم استاتر گذاشتم میخوام کله استاترو بکَنَم

مینا قری هستم

الان متوجه شدی مقصر اول شما بودی اقا؟؟

خب کادو واسش میخریدی میگفتی چرا امروزو فراموش کردی گل خونه ی من خانوم زندگی من همسر وهمدم من 

جان خودم فردا میترکوند واست 

شما آقایون بلد نیستین رگ خواب 1 خانم چیه وچطور باید رفتار کنید 

اصولا مردا این تاریخا رو یادشون میره 

خانومت چه بیخیاله

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
الان متوجه شدی مقصر اول شما بودی اقا؟؟خب کادو واسش میخریدی میگفتی چرا امروزو فراموش کردی گل خونه ی من خانوم زندگی من همسر وهمدم من جان خودم فردا میترکوند واست شما آقایون بلد نیستین رگ خواب 1 خانم چیه وچطور باید رفتار کنید اصولا مردا این تاریخا رو یادشون میره خانومت چه بیخیاله

بابا مگه محلت داد ، یک دم گفت ، خودش هم میگفت الان اگه سرویس هم بگیری دیگه فایده نداره ، 😯

اقا هستم

اببخشید استارتر یه سوال خیلی درگیرم گرده خانم شما از حضور شما تو این سایت اطلاعی داره؟؟؟🤔🤔🤔

بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند

یه سوال جالب ازتون دارم،جناب استارتر:

اکه همسر شما ،بعد از یه اوقات تلخی با شما،بره وسط یه عده مرد غریبه،سوز و بریز راه بندازه و درد دل بکنه و آه و ناله کنه و بگه آی کمرم درد میاد،آی دلم درد میاد،چه حالی به شما دست میده؟

اقای ارتعاش واقعا نمیدونم چرا خانومتون نیومدن بهتون سر بزنن همه خانومایی ک الان اینجا دارن ترورتون میکنن خخخخخخ وقتی خار بره تو انگشت همسرشون قهرم ک باشن ب قول شما ب بهونه دستشویی رفتن میرن ی نگاه میندازن؛شاید از چیز دیگه ای ناراحتن برید باهاشون صحبت کنید؛وگرنه مطمعن باشید زنها هم ب اندازه مادرا با عاطفه هستن

Your"i can" is more important than your IQ