2777
2789
عنوان

واقعا زن ها بی وفایند !! گلی به گوشه جمال پدر و مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 2939 بازدید | 134 پست
چی میشه یه مرد عضو این سایت باشه اگه مردا جنبه ی این چیزارو داشته باشن خیلی خوبه اتفاقا از روحیات خانومشون بااطلاع میشن الان این اقا فهمید که مقصر خودشه و باید بره یه کادو بگیره از دلش دربیاره منم بعضی وقتا میگم دیگه اگه فلان کار کنی هم فایده نداره ولی الکی میگم اگه انجام بده خیلی فایده داره واسش گل و کادوبخر ازش معذرت بخواه و بهش بگو که ناراحت شدی سراغم نیومدی به همین راحتی بذار ببینه مغرور نیستی تا اونم دفعه بعد غرورش کنار بذاره باتشکر 😤

ولی این آقا هنوزم باور نداره مقصره.

فقط پست اولو خوندم

اونجور که از لابلای توضیحت متوجه شدم ، نصف سرفه ها و صداهاش تشدید خودتون بوده که نگرانی همسرت رو بسنجی 

به عبارتی بهتر پیازداغشو زیاد کردی لابد خانومتم فهمیده محل نداده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه راست میگی خانمتو صدا بزن بگو بیاد واسمون تعریف کنه ببینیم تقصیر کیه 

مطمئنم خانمت اگه بفهمه الان داخل این سایت داری با ماها دردو دل میکنی سریعا درخواست طلاق میده 

فک کن خانمت الان تو اتاق داره با عاقایون دردو دل میکنه 

چه حالی میشی 

واااااای

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چی میشه یه مرد عضو این سایت باشه اگه مردا جنبه ی این چیزارو داشته باشن خیلی خوبه اتفاقا از روحیات خانومشون بااطلاع میشن الان این اقا فهمید که مقصر خودشه و باید بره یه کادو بگیره از دلش دربیاره منم بعضی وقتا میگم دیگه اگه فلان کار کنی هم فایده نداره ولی الکی میگم اگه انجام بده خیلی فایده داره واسش گل و کادوبخر ازش معذرت بخواه و بهش بگو که ناراحت شدی سراغم نیومدی به همین راحتی بذار ببینه مغرور نیستی تا اونم دفعه بعد غرورش کنار بذاره باتشکر 😤

بقول اقای روحانی ، علی برکت الله 😅

دیگه قطعا باید از این سایت همچین نتیجه ای بیاد ، چشم 

اقا هستم

بنظر منم اصلا منطقی نیست که میگید مردا چرا میان سایت.  اینجا یه سایت عمومیه و حتی اگه اقایون عضو هم نباشن، بالاخره خواننده هستن چون توی اکثر سرچ ها نی نی سایت میاد بالا. پس سرتونو توی برف نکنید و دلتونو خوش نکنید که اینجا یه محیط کاملا زنونه هست و همه حرفاتون دور از چشم اقایونه!  عضویت هیچ کاربری هم اینجا ایرادی نداره تا زمانی که جنبه داشته باشه و مشکل آفرینی و مزاحمت ایجاد نکنه. چه خانم چه آقا.

میگم شما که انقد جنبه ات بالاس اینجا 

پیش خانومتم یکم با جنبه باش هرچی گفت زیاد چیزی نگو وقتی ناراحته اینجا که خیلی باجنبه بودی

بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند