2777
2789
عنوان

واقعا زن ها بی وفایند !! گلی به گوشه جمال پدر و مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 2939 بازدید | 134 پست

خیلی برام عجیبه بچه ها اگه استارتر خانوم بود حتما کلی بد و بیراه به شوهرش میداد و حق رو به خانوم میدادید من نمیگم حق با کیه ولی بعضی کامنت ها واقعا بد و بدون فکر و بی زحمیه انگار تموم دق و دلی که از آقایون دارید رو دارید سر استارتر خالی میکنید.استارتر فقط یکم ناراحته حالا اگه از نظر شما مقصره که از نظر منم ۵۰درصد خودش و ۵۰ درصد خانومش مقصرن میشه با زبون ملایم تر و بدون طعنه و کنایه گفت.متاسفم واقعا

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤
ترورش کردین 😃😃

اره ، موقع های دیگه خیلی کمک میکنند.

اخه قضیه اصلا مهم هم نبود دعوا شروع کرد ، عقد خودمونی ما تو اسفند بود ، دوم اردیبهش فقط رفتیم تو محضر امضا کردیم ، مرداد هم عروسی ، 

امروز ناراحت بود که چرا دوم اردیبهشت رو فراموش کردی ، بحث از اینجا شروع شد ، 

اقا هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

]واای خدا    این شوهر منم کافیه یه عطسه بکنه،کاملا خودشو بستری میکنه و آه و ناله های جگر سوزی میکشه که انگار دوقلو اونم طبیعی زایمان کرده.

نارگیل باز برعکس شوهرمن از سردرد چشاش سرخ میشه ها ولی هرچی میگم یه قرص بخور میگه قرص مالا بچه هاس ما مردیم مثلا😂😂😂

بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند

نه بابا پسر نوجوون کجا بود این اقا ارتعاش قبلا داستان نی نی دارشدنشونو  گذاشته بود .اتفاقا خیلیم خانمشو درک کرده بود اما ارتعاش خان ابنو بدون دیگه هوو داری اونم از جنس عاشقانش اسمشم نی نی پسرتونه پس مطمعن باش اون عشق مامانشه وشما در درجه دوم قرار داری   

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
من که فکر میکنم شما یه پسر نوجوننی که اومدی تو سایت دردل میکنی

شما یکسر تاپیک امضام برید متوجه میشید.

من صرفا بخاطر مشکلاتی که برای تولد پسرمون بود اینجا اومدم و فعالیتی دیگه ندارم ، عکس های پسرم رو هم بکرات اینجا گذاشتم.

بعضی وقتا میام یکم بحث سی یا سی میکنم فقط

اقا هستم
پاشو خودتم لوس نکن زخم شمشیر نخوردی که اه اه مثلا مردی یه جنمی چیزی چه سریعم جا انداختی خوابیدی مگه زایمان کردی

وااای مردم از خنده با این جوابت  

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...