2777
2789
عنوان

عید شد و باز شروع شد😄🤦🏼‍♀️🤨

213 بازدید | 10 پست

این کار مامانا😂

گوشی گوشی  ....  میخواد عیدو بهتون تبریک بگه😂🤦🏼‍♀️

عیدتون مبارک💐

از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبلش هم اصلا نمیگن . حتی گاهی نمیدونی قرار عید رو به کی تبریک بگی😂

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
قبلش هم اصلا نمیگن . حتی گاهی نمیدونی قرار عید رو به کی تبریک بگی😂

اخ دقیقا 

پشت تلفن بال بال میزنی ک بگو کیه حداقل بفهمم با کی حرف میزنم😂

از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم. 
عزیزم😂😂

والا از صبح تا اذان ظهر فقط داشت زنگ می زد بعد گوشی بین افراد می چرخید 

خودشم ناظر کار بود🥲🤦‍♀️

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

والا از صبح تا اذان ظهر فقط داشت زنگ می زد بعد گوشی بین افراد می چرخید  خودشم ناظر کار بود🥲🤦 ...

😂😂🤦🏼‍♀️ ای خدا چ کاریه اخه 

😂😂🤦🏼‍♀️ ای خدا چ کاریه اخه 

تلفن میبینم میرم دستشویی یا تو اتاق درو میبندم تا نیاره فقط😂😐

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

تلفن میبینم میرم دستشویی یا تو اتاق درو میبندم تا نیاره فقط😂😐

منم سریع میرم ولی گاهی نمیشه😂  میگن برو زنگ بزن

منم سریع میرم ولی گاهی نمیشه😂  میگن برو زنگ بزن

باید راه حلی اندیشید😂

گوشام خونریزی کرد امروز🥲

باید راه حلی اندیشید😂 گوشام خونریزی کرد امروز🥲

😂😂😂دهنمونم کف کرد