2777
2789
عنوان

تنهایی با افکار خود

340 بازدید | 30 پست

پسرم.

اکثر کارا برام بی معنی،نه رفیقی دارم،نه عشق و حالی ،نه زندگی کردنی،نه حس خوبی ب محیط و اطرافیانم.

دلم زندگی با عشق،آرامش،دوست داشتن و دوست داشته شدن،اعتماد،صداقت و درک شدن...میخواد

چیزی ک روح نداشته باشه و از صمیم قلب نباشه حالمو بهم میزنه.

از تنها چیزایی ک حالمو خوب میکنه خوندنه، خوندن کتاب،خوندن از عشق ، از روانشناسی از خودشناسی از فلسفه از معنای زندگی..کتابای نویسنده های بزرگ مثل داستایفسکی،شعرای مولانا و سعدی..هر شعری ک از عشق گفته باشه برام ارزشمنده

همه نمیتونن درک کنن امثال منو.. اهل صحبت و معاشرت با کسی نیستم.اکثرا تو افکار و رویاهای خودمم..

تو گفتگو ب مفهوم کلمات دقت زیادی میکنم،شنونده خوبی ام ولی در حد یکی دو کلمه فقط جواب میدم...

از دید بقیه شاید آدم عجیبی باشم

افکار و ذهنم متفاوت از همه س انگار متعلق ب دنیای امروزی نیستم،با هم سن و سالام متفاوتم کارای اونا برام بی معنی

کسی هس ک عین من باشه یا درک کنه معنای اینجور زندگی رو؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم

و من بخاطر اینکه بیشتر به معنای کلمات و حرفای طرف مقابلم توجه میکنم و جوابایی که میدم کوتاهه محکوم میشم به مغرور بودن

شعر رو هم خیلی دوست دارم یجورایی تنها چیزیه که بم ارامش میده اکثرا تو سایت میدونن

فقط سعی کن حال خوبت رو به بودن کسی گره نزنی سعی کن خودت برای خودت عشق کنی حتی اگه رفیقی نداشته باشی..

((درخواست دوستی هیچکی رو قبول نمیکنم حتی خانما🌱))

تو ویکتور هوگو یا شاید فئودور داستایوفسکی آینده ای. 

نمی‌دونم مزاح بود یا جدی گفتی

بخاطر درونگرا بودن از نوشتن افکارم و نویسندگی خوشم نمیاد،ولی وقتی متنای داستایوفسکی رو میخونم با عمق وجودم درک میکنم اون شخصیت و افکارشو.

با این روحیات ازدواج نکن خب ادم جمع نیستی شما

جمعی نبودنم از درونگرا بودنمه..ولی افکارم ربطی ب درونگرا و برونگرا نداره..

راجب ازدواج هم.من ب شخصه برا کسی ک دوسش دارم همه جوره مایه می‌زارم. شدیداً متعهد م و عشق برام ارزشمنده.صداقت و اعتماد اساس هر زندگیه ...ایشالا ک آدمی با افکار خودم تو مسیر زندگیم باشه.

جمعی نبودنم از درونگرا بودنمه..ولی افکارم ربطی ب درونگرا و برونگرا نداره.. راجب ازدواج هم.من ب شخصه ...

برات ارزوی خوشبختی میکنم

ولی رویایی فکر نکن

ازدواج برای مجردا رویاییه

ولی درواقع بعد از مدتی ، انگار مثلا مثل حانواده الانت میشه

مثلا زندگی با مامان بابات خواهرت

اصن چیز عجیبی نیس

اونوقته اون خانم اگر ادم جمع باشه،،با شما بشدت آزار میبینه

تجربه دارم بهت میگم

یا ازدواج نکن کلا

یا با یکی دقیقا مثل خودت ازدواج کن،،هر دو عاشق تنهایی و درونگرا

درکت میکنم و من بخاطر اینکه بیشتر به معنای کلمات و حرفای طرف مقابلم توجه میکنم و جوابایی که میدم کو ...

منم همینطور..اهل حرفای بیهوده نیستم،ترجیح میدم معاشرت نکنم.

خیلی وقته بودن و نبودن آدما مهم نیس برام،،با تنهایی و کارای خودم لذت میبرم،ولی هر چه قدر هم آدم درونگرا باشه،باز نیاز داره ب هم فکرای خودش،و از درک نشدن عذاب میبره.