2777
2789
عنوان

چقد برای این عید نحس خوشحال بودم

168 بازدید | 12 پست

روز اول عید خون ب پاشد با شوهرم نیومد خونه بابام ب خاطر دلایل مسخره عقده ایه کلا شوهرم مثلا میخاد با اتوبوس بره خارج ک بقیه بگن رفته خارج اصلا مهم نیست من بچه اذیت میشیم 

من رفتم خونه باباش صب ساعت ۱۰ولی اون نیومد التماسش کردم گفتم کوچک میشم نیومد حالا ول کرده رفته 

وقتی ک میره از خونه بیرون ده دوازده روز نمیاد هیچی پول ندارم خرجی از کجا بیارم 🥲🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی که خود شوهرم گفت مهمانی باباتون بریم 

برادر شوهر بی شعور و عوضیم به شوهرم گفت برو خونه خودمون 

چرا میخوای بری اونجا، خود بیشعورشم مادرشو ول کرد رفت شهرستان

شوهرمم به مامانش گفت شب واسه شام میام خونت، مامانشم چون فردا مهمان داره خودشو کشت که شب یه چیز ساده درست میکنم، فردا مهمان دارم و شوهرم خودش رفت مرغ خرید برد خونه مادرش که شام بزووووووور بریم اونجا 

چرا؟ چون مادر و برادرش یه موقع ناراحت نشن که ما نهار اومدیم خونه بابای من 

خدا می‌دونه اصلا مامانش تدارک ندیده بود که ما یا دختراش بریم خونشون

خدایا یه جوری که خودت میدونی پای برادر شوهر و مادر شوهرم رو از زندگیمون بیرون کن

دلم میخواد بزنم تو دهن برادر شوهرم 

چرا حس میکنید کوچیک میشین قشنگ برو خونه پدرت خودت حال و احوال کن بگو یه کم بی حوصله بود نیومد بیینن بی تفاوتین خودشون میان

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من ناراحت نیستم ک نیومد ناراحتم ک چرا منو برد خونه ننه عفریتش

عیب نداره عزیزم واقعا دنیا این همه ارزش نداره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

وقتی اون نیومد من برم دیدن باباش و ننش خیلی زور داره 

اصلا کارای خودتونو با منم و تویی بی ارزش نکنید