2777
2789

مثلا دوست دختر خاله شوهرتون باشه.. خودش و دختر خاله به بهانه خواستگار بیاد خونتون.. یا مدام به بهانه کنکور و عشق به یه شخص به شوهرتون پیام بده..تا تو سفرها و مهمونی های خانوادگی بیاد.. اینم میدونم شوهرم در حد جواب دادن پیامشون باشه و اصلا چراغ سبزی به این خانمم نشون نداده..ولی یه چیز گفته که عاشق خواستگارشه و پشیمون نیست از عشقش... من همش حس میکنم این خواستگارو بهونه کرده.. نظر شما چیه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره بهونست وگرنه اصلا چرا باید هی بخوان جایی باشن که شوهر تو هست. بعضی ازدخترا نمیدونی از بی شوهری میزنه سر و کلشون میرن سراغ متاهلا

اگه مخالف نظرکسی هستین ریپلی نکنین لطفا

من شمارشون برای زنگ زدن که کاری دارن هم نمیزارم داشته باشه یا سیو با و هرچی معنی نمیده 

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
من اصولا به خودم نمیگیرم  تهمت هم نمیزنم

منم اولاش همین کارو میکردم..ولی تاپیک قبلمم بخونی شایدد متوجه بشی چیزایی.. اصلا نمیفهمم.. الان سه چهار ساله اینجوره.. اگه قبلش شوهرم تو جمع خانوادگی باشه و بعدش من بیام اونا اصلا نگا نمیکنن وزود میرن  

اصلا اهمیت نمیدم 

چون شوهرم بهش محل نمی‌ذاره در حد رسمی ...خیالم راحت 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
منم اولاش همین کارو میکردم..ولی تاپیک قبلمم بخونی شایدد متوجه بشی چیزایی.. اصلا نمیفهمم.. الان سه چه ...

نمی‌خوام ناراحتت کنم ولی تحقیق کن شاید شوهرت بهت خیانت کرده مشکوک اند شدید

کاربری دست دو نفره