فقط خدا میدونه ک با چه توانی تونست سکوت کنه. کتکشو داخل خونش خورده خب. کی میخواست بفهمه ...
اگه ی بار دوبار باشه اره.
اما ده سال کتک رو که نمیشه پنهان کرد.
این ازدواج از اول اشتباه بود.تفاوت اعتقادی عمیقی داشتن.
امیدورام هر سه تاشون بذبهترین شکل خوشبخت بشن
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مهدی هاشمی وزن اولش هم همیشه خودشون را خوشبخت نشون می دادند بعد گندش دراومد که تو این سالها جدا زندگی میکردند ومهدی هاشمی زن دوم گرفته والا می ترسم چند وقته دیگه عاطفه رضوی وحسین پاکدل که ظاهرا زندگی خیلی عاشقانه ای دارند این طور بشند.
بچه ها یکتا ۱۱ عدد خواهرشوهر داشته ولا حق داره فرار کنه دختر با این باکلاسی چرا عروس این پرجمعیت ها ...
کجاش با کلاسه یک زن بد دهن هستش اتفاقا استوری مودبانه خواهر سورش نشون می ه اون با کلاس تر وهمیشه تره نه یکتا که درجواب یکی از اونایی که کامت گذاشته که گفته داری فیلم بازی میکنه بهش میگه خفه شو عوضی تو آدم هادی هستی.