2777
2789
عنوان

🤯ویدیوی یکتا ناصر رو دیدید؟🤯🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 55 پست
😳😳😳یعنی چی ده سال،این فیلمها و ویدوهای عاشقانه چی بود؟؟؟؟؟!!!!!!!🤕🤕🤕🤕🤕

همش الکی  برای ظاهرسازی

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری ب راست و دروغش ندارم اما خودتودرگیر نکن.

چطور ده سال کتک خورده ک دائم وسالم همراه شوهرش بود؟

چطور کتک خورده ک کوبید از نو ساخت؟

چطور کتک خورده ک دلیل طلاقشو خیانت بیان کرد؟

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
کاری ب راست و دروغش ندارم اما خودتودرگیر نکن. چطور ده سال کتک خورده ک دائم وسالم همراه شوهرش بود؟ ...

فقط خدا میدونه ک با چه توانی تونست سکوت کنه.   کتکشو داخل خونش خورده خب.  کی میخواست بفهمه؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
من که باورنکردم ازوسط حرفاش صداگذاری شده بودلباش حالت فریادزدن نداشت ولی صداش داشت بافریادحرف میزدوص ...

توی صفحه اینستای خودش گذاشته.  احتمالا لایو بوده. 

کلا هیچ قضاوتی نمیشه کرد 

اما از اغراق هایی که شد یکم برای من باور ناپذیر بود، اینکه میگفت روی بچه ام پتو باید باشه سرما میخوره، بچه مو دزدیدن، ابن ملجم مرادی که نبردتش، پدرش بردش 

قانون هم هست حالا درسته خلا هایی داره ولی اینجوری هم نیست که نتونی بچه رو ببینی یا پدر بخواد بچه رو بدزده، ولی خب ما نمیدونیم این خانوم چیا دیده و چی کشیده که حاضر شده به بقیه هم نشون بده این چیزا رو 

به ما هم ارتباطی نداره چندان 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷