2777
2789

سلام عزیزان 

دخترم نزدیک ۵ سال داره و یکمی هم تپل هست'امشب داشتم باهاش بازی میکردم 'احساس کردم یکمی سینه هاش بر جسته هست 

و اینکه دو تا دونه جوش خیلی ریز همیشه روی بینش میزنه

میترسم که زود به بلوغ برسه '

ببرمش دکتر ?

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما حتما ببر

یعنیچی رشد طبیعی خودشو بکنه

سن دخترش کمه 

تاپیک قبلی من در این مورد

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ! ﺧـﺎﻟـﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫـﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ، ﺯﻧـﺪﮔـﯽ ﻣـﺮﺍ ﺑـﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ         

اگه بلوغشان زود شروع بشه 'جدا از جنبه روانیش

ذخیره تخمدانش کم میشه و قدش کوتاه میمونه و کم خونی میاد سراغش

بزرگ شدن سینه که بشه گفت بخاطر بلوغ هست باید نوک سینه بزرگ بشه یا کلی سینه سفت و بزرگ بشه?

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

برای دختر من این قضیه تقریبا تو سن دختر شما پیش اومد .من داشتم سکته میکردم . از دوست همسرم که متخصص اطفاله پرسیدم گفت سفتی شدن سینه مهم نیست باید همزمان باید رشد موی ضخیم زیر بغل و زیر شکم باشه . بعد از چند وقت هم سینه های دخترم دوباره مثل اولش شد و درست شد.

عزیز

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1325900/%d8%a8%d9%84%d9%88%d8%ba-%d8%b2%d9%88%d8%af-%d8%b1%d8%b3-%d8%aa%d8%b1%d9%88%d8%ae%d8%af%d8%a7-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d9%86

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ! ﺧـﺎﻟـﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫـﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ، ﺯﻧـﺪﮔـﯽ ﻣـﺮﺍ ﺑـﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ         
ببرش دکتر اولین علامت بلوغ رشد سینه هاست وآخرینش شروع قاعدگی .حتما ببرش که اگر علامت بلوغ باشه به تاخیر بندازنش .چون رشد قدیش کند میشه

یه سوال.یعنی هر کی قدش کوتاهه بلوغ زودرس داشته؟

😍