من میخوام طلاق بگیرم از همه افراد خانواده شوهرم خودم سنم کمتر یعنی کوچکترم یه مقدار سلیقه م با اطرافیانم از نظر خانه داری و والاس کلا متفاوته ازهمون اول خواهرش که 11سال ازم بزرگتره و مادرشوهرم شروع کردن حسادت و دخالت میگفت چرا خانواده شوهرم و شوهرم واسه من کاری نکردن این از اول زندگیش همه چی داره با اینکه بخدا ماهم هرچی داشتیم وام بود کلا میومد میگفت من لباس دست دوم میگیرم چیزای ساده میخوریم بتونیم پول جمع کنیم تو زن زندگی نیستی من الان میخوام طلاق بگیرم و خیری از زندگیم ندیدم توروخدا دختر خانوم های گل وقت بزارین واسه شناخت طرفتون خانوادش براتون مهم باشه مثل من نشین واقعا من سر یه انتخاب اشتباه واقعا خیلی ضرر کردم واقعا به حدی رسیدم حتی از مهریه وکل جهیزیه و زحمات چندین ساله م گذشتم😭💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!