2777
2789

منم ۱ نفرو بمیرم نمیبخشم

اون نفرت تنفر تو وجودم برای هر دوتامون کافیه

این دنیا نشه جهنم منتظرشم 

اما ایکاش بیوفته دستم تا نشون بدم خدا کجاس

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نبخشش

ببخشی اون روزا ن میرن ن خوب میشن 

زخم هاشو تا اخر میکشیم پس جرا ببخشی و رهاش کنی

با بخشیدن فقط اون رو ازاد میکنی 

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
اونا که مهم نیست براشون عزیز، اصلا اهمیت نمیدن

حداقل نباید بدونن بخشیده شدن یعنی چی

سر دخترم باردار بودم برادرم بهم گفت برو برای مامان خرید کن، گفتم نمیتونم هم بچه مدرسه ای دارم و مدارس انلاینه هم کورونا هست هم کارمندم، هم خودم برای بارداری مرتب دکترم. بهم گفت میخواستی بچه دار نشی...حالا امشب گفتن زنش بارداره، من داشتم خونه مادرم برای دخترم دوتا دونه کتلت درست میکردم منتظر بود بدمشون به زنش که دلش نخواد...

منم از خونه موادسو بدده بودم و کم بود، دخترم تا صبح گرسته بمونه نمیخوابه

منم دونفر و محال ببخشم ولی چون یکیش مادرم هست ظاهری گفتگو میکنم ولی دلم ازش برای کارایی که به خاطرش  سر بابام اومد سیاهه، نفر بعدی که ازش تنفر پیدا کردم و حتی ظاهری هم نمیتونم ببخشم برادرم هست که دلم میخواد قبل مرگم تاوان همه عذابی که به بابام داد رو پس بده و من ببینم ،فقط اونجوری به آرامش میرسم

منم دونفر و محال ببخشم ولی چون یکیش مادرم هست ظاهری گفتگو میکنم ولی دلم ازش برای کارایی که به خاطرش ...

زندگی پس از زندگی میدیدم میگفت یه ناسزایی یکی بهم گفت من فقط گفتم باباته تو اون دنیا باباش جلوم آمد گفت من نمیبخشمت چرا بهم ناسزا گفتی 

گفت دوساله دارم براش خیرات میدم بلکه ببخشه منو

من این چیزارو که می‌شنوم میگم کاش میتونستم بسپارم بخدا اون برام درست کنه