2777
2789

میخوام نظرتونو بدونم ‌.

اینکه زنداداش دقیقا وقت افطار میاد و هیچ کمکی نمیکنه (کلیپ طنز بود) خواهرشوهرو مادرشوهرشم به نشانه تاسف سر تککون میدادن

تو کامنتا نوشته بودن چرا باید زنداداش کمک کنه یا اگه بخواد کمک کنه چرا میره مهمون فلان  

نظرشما چیه؟

نظر شخصی خودم اینه چه اشکالی داره تو مناسبتای خاص زنداداش هم یکم زود تر بره کمک کنه ؟چون بلاخره مادرشوهر پیر هست و بعضی وقتا فقط دختر نمیتونه کمکش باشه و به کمک بیشتری نیاز داره.نظر شما چیه

راستش مادربزرگم چند ماهه فوت کرده مادرم تک دختر هست اون زمان همه ی کارای مهمونی مادربزرگمو خودش انجام میداد و هیچ کدوم از زنداییام نمیومدن کمک و وقت افطار میومدن رفته رفته خانواده ها بزرگ شد و مامان من دیگه نتوست تتهایی کار کنه پس مهمونیا کممرنگ تر شد و رفته رفته حذف شد

از روزی که مادربزرگم مرد همشون جمع شدن برا مراسم سوم کمک کردن برا چهلم برا هفتم برا هر پنچشنبه اما با ی تفاوت بزرگ که دیگه مادربزرگ من نبود تو جمعا😢واقعا با کمک کردن در حدی کع احتراممون حفظ بشه هیچ مشکلی نداره عزیزان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.