2777
2789
عنوان

میخوام برا خودم تولد بگیرم بی خیال همه! بیاین ایده بدین لفطا

| مشاهده متن کامل بحث + 13704 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه جای تو بودم میرفتم واسه خودم یه کادوی خوشگل میخریدم میرفتم رستورانی  ک دوست دارم ناهاری ک دوست دارمو میخوردم بعدم میرفتم روی یه بلندی داد میزدم تولدم مبااارک و کارایی ک دوست داشتمو میکردم و جاهایی ک دوست داشتمو میرفتم

چشم ها غالبا سعی دارند انچه راکه میخواهیم انکار کنیم,بی پروا نشان دهند...

بهترین لباستم بپوش اون روز....به خودت و ارزوهات فک کن و داد بزن دنیا حقمو ازت میگیرم....وای منم دلم خواست...2 ماه دیگه تولدمه  

چشم ها غالبا سعی دارند انچه راکه میخواهیم انکار کنیم,بی پروا نشان دهند...

من زیاد این کار رو واسه خودم انجام میدم. وقتی میبینم  که هیشکی تحویلم نمیگیره هر سال واسه خودم کیک می پزم و یه شام توپ. بعد هم هر سال برای این که از اون روز یه خاطره خوب برام بمونه میرم یه کادو موندنی بر خودم میخرم. مثلا پارسال یه تابلو نفیس صنایع دستی برا خودم خریدم. دوتا گلیم خیلی زیبای نفیس و ظریف که قاب گرفته شده. البته همسرم هم از قبل این کار به فیض میرسه. چون اون هم تولدش فردای روز تولد من هست. امسال یه انگشتر خیلی شیک دیدم که اگه تا اون روز پولم جمع بشه میخرمش. تو ادارمون هم رسمه هر سال به کارمندای متولد در یک ماه همون اوایل ماه کارت تبریک  میدن. خلاصه این جوری خوش به حالم میشه.

منم امسال واسه خودم جشن تولد توپ گرفتم 

همه فامیلم گفتم اومدن 

یه کیک خیلی محشر سفارش دادم خداییش خیلی خوشگل وخاص بود

شامم جوجه وکوبیده سفارش دادم باسایرمخلفات

حالاایناکه هیچی.....خونرم تزیین کردم😀خیلی خوب بودکلی هم بزنو برقص راه انداختم

32سالمههههه

خدای مهربونم اجابتم کن😘