2777
2789
عنوان

فرزند خواندگی

391 بازدید | 12 پست

خانوما ما خودمون ی دختر ۱۴ ساله داریم ک تک فرزنده و خیلی دلش ی آبجی یا برادر میخواد اما شوهرم به شدت مخالف این قضیه هست.

بعد اینکه من همسرم خیلی حساسه و دخترم همینجوری کمبود محبت داره ولی از لحاظ مالی واقعا خیلی تامین میکنه.

بعد من شوهرم ی مدت تو به زیستی کار میکرد و با بچه های اونجا آشنا شد تا اینکه ی دختر ۱۴ ساله کلاس هفتم همسن دختر خودم دید و با من مشورت کرد من خیلی مخالفم ولی همسرم خیلی مشتاقه و دخترمم بدش نمیاد. ی خواهر داشته باشه ولی میگه ی حسی هستش ک خواهر تنی نباشه انگار نمیتونی باهاش صمیمی باشی و همش حس میکنی ک ی غریبه تمام اموالتو ب غارت میبه و هم دوست داره هم ن

کسی تجربه مشابه داره کمک کنه واقعا مرددیم

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه همچین حسی داری نیار 

اون بچه نیاز به محبت داره و قطعا وقتی به چشم غریبه ببینیش که بعدا اموالتو صاحب میشه نیاری بهتره

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد گفتمش ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟! تحصیلات شغل و پولت هیچوقت یه روز صبح بیدار نمیشه تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه و بره به آرزوهات بچسب و تلاش کن برای رسیدن به رویاهات باور کن جنس مخالف جایی نمیره بقول ی بنده خدایی خودتو به اهدافت گره بزن👌🏻ک..ری ترین و تاکسیک ترین آدمایی که میشناسم لایکشون زیر همه پستای روانشناسی هست یادت نره که شخصیت آدم‌ها با چیزایی که از خودشون تعریف می‌کنن خیلی متفاوته همونطورکه برچسب روی شیشه‌ی مربا شبیه خود مربا نیست! شیر تو عاقبت کسیکه یروزی بهت حس ناکافی بودن داده که الان اعتماد به نفست پایین باشه ولی باور کن یه روزی آدم درستش اینقدر بهتون اعتماد به نفس میده که باورت نمیشه و میگی با منی؟ تنهایی بزرگت می‌کنه یادت نره هیچکس دوست تو نیست حتی پدر و مادرت خب؟! توی تاپیک های مهاجرت ، روانشناسی و کتاب تگم کنید لطفاً🥰

چی بگم ولی ثواب میکنی به اون بچه هم محبت کنی! 

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

خیلی هم خوبه ولی سنش بالاست شاید باهم جور نشید هیچکدومتون . بعدشم ی تصمیم جمعی هست نه اینکه یکی راضی یکی ناراضی  با این تفکراتون اون طفلکم نیارید خیلی بهتره

واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد فعجل فرجهم }
خیلی هم خوبه ولی سنش بالاست شاید باهم جور نشید هیچکدومتون . بعدشم ی تصمیم جمعی هست نه اینکه یکی راضی ...

من هم راضیم بحاطر حرفای دخترم یکم مردد هستیم میترسم وقی بیاد دخترم دچار کمبود محبت ش چون میدونم شوهرم اگر دو تا دختر داشته باشه خیلی خوشحاله و اخلاقش خیلی تغییر میکنه چون کاقعا دختر دوست داره

واقعا برای این مورد نمیشه یه نسخه برای همه پیچید

چون من دقیقا دو مورد توی اقوام دور دیدم که هردوشون فرزندخواندگی گرفته بودن یکیشون یه پسر رو از نوزادی گرفته بودن بعدا پسره متوجه شده بود خیلی ناراحت شده بود ولی خداروشکر الان باهم خیلی خوبن

از اونجایی که شما دخترم هست میخواید بگیرید خودشم میدونه که یتیم بوده فک کنم دردسرش کمتر باشه

کار خیرم میکنید

ولی خوب هرچیزی چالش های خودش رو داره

اگه به فرزندخواندگی گرفتيد لطفا سعی کنید نگهش دارید و مثل بچه خودتون باهاش رفتار کنید

آینده اون بچم نجات پیدا میکنه.

البته شخصیت دختر خانومم مهمه 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

واقعا برای این مورد نمیشه یه نسخه برای همه پیچید چون من دقیقا دو مورد توی اقوام دور دیدم که هردوشون ...

ن این دختر بچه پدرش جلوی چشماش فوت کرده

خب الان دخترم خیلی خیلی مشتاقه ک ی خواهر داشته باشه اما میگه چون خواهر تنی نیست شاید یکم سخت باشه مثلا بخاطر اینکه از مادر و پدر محبت بگیره منو خراب کنه یا اذیتم کنه