جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
امشب سرافطاری ب همسرم میگفتم از. ته ته دلم میخوام هیچ بچه ای امشب روتخت بیمارستان نباشه وهیچ مادری چشمش گریون نباشه شب عیدو
چون خودم مادرم ودخترم دوروزه خوب شده
عزیزم خداشفاش بده
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
عزیزم کوچیکه چند وقتشه بزرگه چتدسالشه؟ نمیشه برای چندساعت بری پیشش؟
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
خوندم آبجی بد به دلت راه نده انشالله زودزود خوب میشه مرخص میشه ...امن یجیب هم خوندم براگل دخترمون ....اسم دخترت روبگو آبجی مادربزرگم این جاست بگم نظرشو بگیره
گلم ب نیت اسم دخترتون براش نظرگرفت نظرزن سنگین خورده ....یعنی یه زن چشم نظرش کرده بازم داره میگیره برادفعه دوم نظرشو تاسبک بشه کم کم اثرچشم نظرخنثی بشه...
آبجی خانم استخاره هم گرفت براش سبحان الله اومد ..مادربزرگم میگه ب مامان بچه بگو اصلا یه ذره هم ناراحت نباشه استخاره حضرت زهراردخورنداره بچه خوب میشه ...میگه بگو خاطرت جمع جمع باشه دلت یذره هم نلرزه ...میگه فقط ده بیست هزارتومان پول موقعی بچه مرخص شد اومد بزارزیربالش بچه شب به نیت دفع بلا فرداصبحشم این پولو بده به یه آدم مستحق ...