2777
2789
عنوان

میگه پاشو بیا بیرون😐😐همه همینطورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 93 پست
۳۱ سالشه😁 شغلش فکر کنم آسانسور درست میکنه.  آخه همسایه ایم. من همش میترسم واسم بد شه یا آبرو ...

حالا شغلش ی کم ناجوره واس راهنمایی کردن

نمیشخ ازش راهنمایی خواست

مثلا چ سوالی بپرسی ازشون 

اسانسور هم که ندارین

اهاا ازین نظر نگران نباشید چنین پسرایی کم نیستند من زیاد میبینم 

بله بله میدونم😂

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۲۹ سالمه نشون بدید شمام ازش خوشتون اومده یا مثلا سعی کن برای چیزی ازش راهنمایی بخوای شغلش چی هست ...

شما نظرت چیه؟ تا الان حرف نزده یعنی هیچوقت حرف نمیزنه؟

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
یه آقایی فکرمو درگیر کرده. پسر همسایه هستش ۳۱ سالشه. الان ۲ سالی هست هر بار منو میبینه نگاه عمیق و ...

عزیزم اینکه ایشون علاقه داره و خوشش اومده احتمال زیادی داره اما تا وقتی پسرها قدم نمیذارن جلو یعنی مرددن..مثلا پسر شاید الان نخواد ازدواج کنه و بخواد فقط رل بزنه باهاتون، اما چون همسایه هستین این امکان را نداره و چالش بزرگی میشه که چشمش تو چشم خانواده ات باشه( پسرهایی که قصد ازدواج ندارن، دوست ندارن با خانواده طرف روبرو بشن به هر نحوی) 

اگر هم قصد ازدواج داشته باشه میاد جلو و زودتر شما نباید کاری بکنین

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

شما چن سالتونه؟ درمورد دزس ازش سوال بپرسین

من ۲۱ سالمه.

اخه اون حرف نمیزنه. نمیشه من حرف بزنم.

فقط میخوام این دفعه منم نگاش کنم😁

نگاش کنم بعد سرمو بندازم پائین؟ یا چی؟

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
عزیزم اینکه ایشون علاقه داره و خوشش اومده احتمال زیادی داره اما تا وقتی پسرها قدم نمیذارن جلو یعنی م ...

من نگاش کنم؟ یا چی؟ اینجا بهم گفتن منم تو چشماش نگاه کنم

خب اون فرق داره  شما قبلش همسرتونو دیدین از نظر ظاهری بالاخره مورد پسند بوده ... ولی مجازی ، ...

بله درسته 

ولی میتونه حضوری به سرعت بیشتری کار پیش بره به جای تایپ کردن ...یه ساعت حضوری ملاقات کردن به اندازه چندین ساعت چت هستش 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من نگاش کنم؟ یا چی؟ اینجا بهم گفتن منم تو چشماش نگاه کنم

به هر حال دختر باید متانت + چراغ سبز را به طرف نشون بده ...نگاه خیره نکنین ولی نگاهش کنین.ازش رو برنگردونین تا بفهمه می تونه جلو بیاد و خواسته اش را مطرح کنه

عزیزم اینکه ایشون علاقه داره و خوشش اومده احتمال زیادی داره اما تا وقتی پسرها قدم نمیذارن جلو یعنی م ...

من خیلی ازش خوشم اومده😔😔😔

من چیکار کنم بیاد جلو؟ اما نمیخوام آبروی خودمو ببرم.

آخه هم کار داره هم ماشین داره

به هر حال دختر باید متانت + چراغ سبز را به طرف نشون بده ...نگاه خیره نکنین ولی نگاهش کنین.ازش رو برن ...

خب نگاش کردم بعدش چیکار کنم؟

آخه یه بار چند ثانیه چشم تو چشم بودیم یهو یجوری شدم و صورتمو برگردوندم😁

حالا زیاد نباشن کم نیستن

درسته

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
خب نگاش کردم بعدش چیکار کنم؟ آخه یه بار چند ثانیه چشم تو چشم بودیم یهو یجوری شدم و صورتمو برگردوندم ...

شما کار دیگه ای نباید بکنین...پسر یه دختر را بخواد میاد جلو...