2777
2789
عنوان

میگه پاشو بیا بیرون😐😐همه همینطورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 93 پست
شما کار دیگه ای نباید بکنین...پسر یه دختر را بخواد میاد جلو...

منظورم اینکه بعد از اینکه نگاش کردم چیکار کنم؟ سرمو بندازم پائین؟ یا چی؟

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
من ۲۱ سالمه. اخه اون حرف نمیزنه. نمیشه من حرف بزنم. فقط میخوام این دفعه منم نگاش کنم😁 نگاش کنم ب ...

من خانم نیستم نمیدونم خانم ها با نگاه کردن اذیت میشن یا نه!

اما خب من به عنوان ی پسر اگه از دختری خوشم بیاد میرم جلو..قبلا اعتماد بنفس نداشتم و ارزو داشتم ار دختری خوشم بیاد اونم بهم نگاه کنه یا نشون بده که اونم خوشش میاد یا ی لبخندی بزنه یا بیاد مثلا ازم سوالی بپرسه..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم اینکه بعد از اینکه نگاش کردم چیکار کنم؟ سرمو بندازم پائین؟ یا چی؟

اگه نگاع کردن اذیت نمیشید نگاه کنید اگر هم اذیت میشید که لازم نیست

من الان اعتماد بنفس دارم و از دختری خوشم بیاد مث آب خوردن میتونم برم بهش بگم خوشم میاد ازت و اصلا هم نیازی نیس دختره نگام کنه یا چیزی نشون بده خودم خیلی خوشم بیاد میتونم بهش بگم

یعنی حرف خانمی که راهنماییتون کردن ( دختر_گرانبها) هم درسته البته زمانی درسته که پسره اعتماد بنفس داشته باشع

چون پسری که اعتماد بنفس داشته باشه اگه از کسی خیلی خوشش بیاد بعدم اماده ازدواج باشه و بعدم دختره رو برای ازددلج بخواد ( هر سه گزینخ ) رو داشته باشه خودش میره جلو

اگه نگاع کردن اذیت نمیشید نگاه کنید اگر هم اذیت میشید که لازم نیست من الان اعتماد بنفس دارم و از دخ ...

خیلی ممنون وقت گذاشتی جواب دادی

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی