2777
2789
عنوان

میگه پاشو بیا بیرون😐😐همه همینطورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 93 پست
چقدر شبیه همسر من... گفت همین الان میای بیرون؟ساعت ۷ شب بود و ۷ ام فروردین ...تولد مادرمم بود.. من ...

ببخشید شما چند سالته؟

میشه ازت یه راهنمایی بگیرم؟

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
بعد از چند ساعت ، آشنا شدن گفت بیا بیرون ؟؟؟ 😨

ما همدیگه را قبلا تو گروه کوهنوردی دیده بودیم ولی محل همدیگه نمیذاشتیم...

اولین بار که چت کردیم بعد از یک ساعت گفت میای ببینمت 😅

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینطوری عزیزم

اها تلگرام

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
میشه یه چیز تعریف کنم نظرتو بگی و راهنمایی کنی؟

بله ولی دارم آف میشم ...موهام را رنگ گذاشتم میرم بشورم😁

اومدم جواب میدم🥰

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

تا دختری نخواد هیچ پسری اونو سرگرمی نخواهد دید

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
ما همدیگه را قبلا تو گروه کوهنوردی دیده بودیم ولی محل همدیگه نمیذاشتیم... اولین بار که چت کردیم بعد ...

خب اون فرق داره 

شما قبلش همسرتونو دیدین از نظر ظاهری بالاخره مورد پسند بوده ...

ولی مجازی ، ناچارا باید اول از نظر اعتقادی و تفکری طرف رو بسنجی بعد ظاهری

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

متاسفم براش

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

دقیقا 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

من متولد ۶۹ ام .. بفرمایید

یه آقایی فکرمو درگیر کرده. پسر همسایه هستش ۳۱ سالشه.

الان ۲ سالی هست هر بار منو میبینه نگاه عمیق و خیره به صورتم و چشام داره. اما چیزی نمیگه. فقط یه بار با مامانم منتظر تاکسی بودیم مارو رسوند.

من ازش خوشم اومده اما بروز نمیدم. چشم تو چشم میشیم سرمو میندازم پایین یا صورتمو برمیگردونم.

خانومای اینجا میگن هیزه😐 اما اینترنت سرچ کردم نشونه علاقه بود.

لطفا شما نظرتو بگو

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
چقدر شبیه همسر من... گفت همین الان میای بیرون؟ساعت ۷ شب بود و ۷ ام فروردین ...تولد مادرمم بود.. من ...

این درسته

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
تا دختری نخواد هیچ پسری اونو سرگرمی نخواهد دید

من نمیخوام 

ولی همه پسرا دنبال سرگرمین جز اینم نیست!

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
بله ولی دارم آف میشم ...موهام را رنگ گذاشتم میرم بشورم😁 اومدم جواب میدم🥰

ممنون میشم . کامل نظرتونو بگید.

موهات هم مبارکه