2777
2789
عنوان

میگه پاشو بیا بیرون😐😐همه همینطورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 93 پست
نه نیست اسمش روشه م ر د ف ه م ی د ه =)))) 

ممکنه .. شانسِ

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
بیرون که میری هر ادمی از کنارت رد میشه نمیدونی کیه و چیه  جا عمومی قرار بذار چیزی نمیشه

😐😂😐

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو برای تو ۸ شب ..برای ما هششششششت شبببببِ

😂😂 ++

بگو زوده

تموم کردم رف😂😂

ار کجا آشنا شدین

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

چقدر شبیه همسر من...

گفت همین الان میای بیرون؟ساعت ۷ شب بود و ۷ ام فروردین ...تولد مادرمم بود..

منم با برادرم و مادرم رفتیم 😁

به نظرم با خانواده ات در میون بذار و بگو معرفی شده است و گفته همدیگه را ببینم ...

پسره یا ازدواجی میشه یا کلا میره عقب اگه قصدش جدی نباشه

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

چقدر شبیه همسر من... گفت همین الان میای بیرون؟ساعت ۷ شب بود و ۷ ام فروردین ...تولد مادرمم بود.. من ...

بعد از چند ساعت ، آشنا شدن گفت بیا بیرون ؟؟؟ 😨

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

چقدر شبیه همسر من... گفت همین الان میای بیرون؟ساعت ۷ شب بود و ۷ ام فروردین ...تولد مادرمم بود.. من ...

😐😐😐😐

چطور

همینطوری عزیزم

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁