خانما شما اگه مرد بودین ب همچین زنی خیانت میکردین زنی ک ۷وش قیافس ولی ب خاطر مشغله زندگی اصلآ ب خودش نمیرسه حتی وقتی از حموم میاد بو میده اصلآ شاد و سر حال نیست چون هنوز بد ۳ سال نتونسته سوگ مادرشو پشت سر بذاره و زایمان مشکلات بزرگ زندگی داشته و داره ادم خوشرویی نیست عشوه و کرشمه بلد نیست رابطه جنسی دوست نداره فقط اداشو درمیاره ک دوست داره اما همه جوره مثل کوه پشت شوهرش و عاشق خانوادس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیانت چرا؟ تهش نخوادش جدا بشنخیانت هیچ دلیلی نداره
حتی خودمم ب سرم افتاده ب شوهرم خیانت کنم حال خوبی از این زندگی نمیگیرم میدونم اونم همینه ببین دلیل محکمی بینمون نیست برای نموندن و جدایی با عشق و سختی هم ب هم رسیدیم اما من دیگه ربطی ب اون دختر سابق ندارم خودشم میگه وقتی دوست بودیم همش خنده رو لبات بود الان ادم یاد بدهکاریاش میوفته از بد مامانم کلآ ارایش رو کنار گذاشتم خیلی هم دلم میخاد ارایش کنم اما نمیتونم زندگیم ۳ ساله پر از فراز و نشیب بوده خیلی سخته خندیدن برام
واقعآ با ی بچه رفلاکسی ک صبح تا شب غر میزنه با ی خانواده پدری از هم پاچیده با شوهری ک اهل زندگی نیست ...
خواهر عزیزم تکلیفت رو با خودت یکسره کن یا میخوای زندگی کنی که این راهش نیست یا واقعا زندگیت ارزش جنگیدن نداره یا خودت توان جنگیدن نداری که بازهم تکلیفت رو یکسره کن و راهت رو مشخص کن دائم تو شکی اینجوری خودتو نابود میکنی که
یا رب این نو گلان خندان که سپردیشان به من سخته کمکم کن درست پرورششان بدهم