2777
2789
عنوان

داداشم میخواد عقدشو بهم بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3093 بازدید | 89 پست
بره سر زندگی  سرد باشه  خوبه ؟  

اتفاقا درست ترین کار ممکنو میکنن ولی من حرف اینکع قبل از محرمیت میتونستن همو بشناسن چرا الان؟ 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا صیغه خوندن. همینجوری آشنا میشدن 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

بعضیا چشونه انگار مادرزن پسره ان🤣پسره خیلی ام شعورش رسیده که تو دوران آشنایی متوجه شده تفاهم ندارن، نه اینک با خیانت و کتک دختر رو بدبخت کنه

بهتره پسره اول بادختره مطرح کنن بعد خانواده هاتون دیدار بزارن و وسایل رو پس یدن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بهترین کار مفید دختریشو بگیره یه بچه بده بغل زن اونوقت خوبه

راحت بگین معیارهامون بهم نمیخوره 

کاش زندگی منم دوران نامزدی تموم شده بود.....

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
اتفاقا لطف در حق اون خانم.. بنظرتون بره زیر یه سقف بعد مشکل براشون بوجود بیاد نتونن اونطور که باید خ ...

درست ترین کار ممکن همین بودع اما واقعا درک نمیکنم چرا قبل از محرمیت باهم وقت نگذروندن بیرون نرفتنو.......  الان واقعا ضربه میخورع خانوم:) 

اتفاقا درست ترین کار ممکنو میکنن ولی من حرف اینکع قبل از محرمیت میتونستن همو بشناسن چرا الان؟ 

عزیزم  قبل محرمیت  

یعنی  کی و کجا  تو خیابون ؟ 

خیلی از اخلاق ها با رفت و امد بین فامیل و دوست  مشخص میشه 

حتما  خانوادها  موافق رفت و امد  قبل محرمیت نبودن 

.
شما خودتون خانوم هستین اگه خدایی نکرده همچین اتفاقی بیفته چقدر ضربه میخورین چه بخواین چه ن اون خانوم ...

من خودم ادم منطقی هستم اگر ببینم رابطه خوب پیش نمیره و آرامش نداریم خب قطعا تصمیم درستی میگیرم بحث یک عمر زندگیه حداقلش اینه به موقع متوجه شد هنوز زیر یه سقف نرفتن و تو شناسنامه هم ثبت نشده

من خودمم شاید بعدش ناراحت بشم اما اینو میدونم که این به صلاحم بود و خدا قطعا مورد بهتری سر راهم میذاره

عشق در اوج اخلاصش به ایثار رسیده است و در اوج ایثارش به قساوت💔
درست ترین کار ممکن همین بودع اما واقعا درک نمیکنم چرا قبل از محرمیت باهم وقت نگذروندن بیرون نرفتنو.. ...

محرم نیستن واااا چرا لج کردی

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
عزیزم  قبل محرمیت   یعنی  کی و کجا  تو خیابون ؟  خیلی از اخلاق ها ب ...

و این بزرگ ترین بدی در حق جووناست فردا هزار جور چیز به این خانوم میچسبه مخصوصا تو جامعه ی ما!! 

من عمم هنینجوری شد از نامزدش جدا شد هزار جور تهمت بهش زدن ک حتی فلان بودی بهمان بودی