خوبه ک جلوی یه ازدواج اشتباه از الان گرفته بشه خیلی بهتره تا بعدا با بچه . ولی خب اون دختر هم خیلی گناخ داره یجورایی اسم گذاشتین روش و فرار کردین . باید ب خود دختره بگه اول و اینکه همه جا بگین دختر خواسته جدا بشه تا حداقل تو فامیل انگشت نما نشه . متاسفانه تو کشور ما جوش نسبت ب دختر خیلی بده
قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
تفاهم ندارن باهم بعد عنوان تاپیک رو درست خوندید؟ من چه راهنمایی خواستم ازتون؟
شما خودتون خانوم هستین اگه خدایی نکرده همچین اتفاقی بیفته چقدر ضربه میخورین چه بخواین چه ن اون خانوم ناراحت و افسردع میشه حس پس زده شدن تا اخر باهاش میمونه
❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆
بزرگترا برن خونه خانواده عروس بگن محرم شدن برای شناخت هردو طرف بود پسرما تو این دوران متوجه شد با دختر شما تفاهم نداره هرچقدر شما هزینه کردین بگین ما تقدیم کنیم(اینجا معمولا خانواده عروس هم برعکسش میگن) و اون انگشتر و چادر و قران بیارید
شما خودتون خانوم هستین اگه خدایی نکرده همچین اتفاقی بیفته چقدر ضربه میخورین چه بخواین چه ن اون خانوم ...
اتفاقا لطف در حق اون خانم.. بنظرتون بره زیر یه سقف بعد مشکل براشون بوجود بیاد نتونن اونطور که باید خوشبخت بشن بدتر نیست الان که میدونن بدرد هم نمیخورن تموم بشه بهتره تا برن مهر طلاق و حتی بچه هم باشه.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻