2777
2789
عنوان

داداشم میخواد عقدشو بهم بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3093 بازدید | 89 پست
بعضی راحت نیستن خب هرکس یه عقیده داره

راحت نیستن برن خونه هم و باهم معاشرت کنن بدون عقد ولی راحتن که بعد عقد جدا شن!!

عجب عقیده ای

کسیکه راحت نیست و باید عقد کنه طبیعتا جلوی شوهر و محرمش خیلی بازتر و راحت تره و بعد جدایی خیلی بیشتر حس بدی میکنه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راحت نیستن برن خونه هم و باهم معاشرت کنن بدون عقد ولی راحتن که بعد عقد جدا شن!! عجب عقیده ای کسیکه ...

بعضی ها سختشونه هی برن خونه هم ترجیح میدن جاهای دیگه همو ببینن ما تو خانواده اش نیستیم شاید خانواده به شدت مذهبی باشن

مطمئنا خودشون به این چیزا فکر کردن که این کارو انجام دادن بعدم معلوم نیست شاید اون خانم از ادمایی هست که زود فراموش میکنه لطمه نمیخوره

زمان ثابت کرده همتونو...
بعضی ها سختشونه هی برن خونه هم ترجیح میدن جاهای دیگه همو ببینن ما تو خانواده اش نیستیم شاید خانواده ...

هیچ منطقی پشت این کار نیست

خب برن بیرون باهم این همه ادم تو خیابونن همه محرمن؟ اینا هم روش

اتفاقا اگه خیلی مذهبی باشن تو این شرایط خیلی برای دختر سختتر خواهد بود، با حجاب کامل و تو خیابون سختش بوده حالا بی حجابشم دیده چه بسا خیلی بیشتر هم پیش رفتن!

هیچ منطقی نمیگه باید محرم باشی به طرفت برای اینکه بخوای بشناسیش!

نامزدی میشه این نه عقد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

تفاهم ندارن باهم بعد عنوان تاپیک رو درست خوندید؟ من چه راهنمایی خواستم ازتون؟

راستش به هرحال ناراحت میشن. ولی خوب صادقانه علت رو بگین و بگید بهتره الان جدا بشن تا کمتر اسیب ببین. البته امیدوارم برادرتون واقعا خوب فکراشو کرده باشه 

تازه فهمیده تفاهم ندارن

وقتی عقد محضری نبودن و فقط صیغه بودن ناراحتی نداره ک

هدف صیغه همینه ک دو طرف همو بشناسن ،اگ خاستن همو ک عقد میکنن اگرم نه هر کی میره پی کار خودش

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

هیچ منطقی پشت این کار نیست خب برن بیرون باهم این همه ادم تو خیابونن همه محرمن؟ اینا هم روش اتفاقا ...

هرکس شرایط خودشو داره که برای من و تو شاید منطقی نباشه اما برای خودشون منطقی هست 

به نظرم باید سکوت کرد تا اینکه گناه طرف رو بشوریم

منطق تو شاید اینو نگه همه منطق ها مثل هم نیست 

منطق اونا گفته اینکارو بکنن حالا خیر یا شرش گردن خودشون

زمان ثابت کرده همتونو...
هرکس شرایط خودشو داره که برای من و تو شاید منطقی نباشه اما برای خودشون منطقی هست  به نظرم باید ...

گناه کسی و بشوریم؟؟ متوجه هستی چی میگی؟؟

اینجا یه سایت عمومیه هر کسی میتونه نظری که فکر میکنه درسته رو بده چرا باید سکوت کنم؟؟ شما نمیپسندی بخون و رد شو!

عقد دایم کردن فقط ثبتش نکردن

عقد دائم یعنی اسم بره تو شناسنامه و ثبت کنن 

یعنی چی عقد کردن ولی ثبت نکردن ؟

خب ثبت میشه عقد ، ثبت نشه نامزدیه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

عقد دائم یعنی اسم بره تو شناسنامه و ثبت کنن  یعنی چی عقد کردن ولی ثبت نکردن ؟ خب ثبت میشه عقد ...

نه جانم عقد دایم خطبه اش با عقد موقت فرق داره

نه جانم عقد دایم خطبه اش با عقد موقت فرق داره

جالب است