2777
2789
عنوان

مامانم میگه حقوقتو بده من عیدی بدم

362 بازدید | 33 پست

میخواد به خانواده ی خودمون بده ( داماد و دختر و...)

خودش درآمد نداره، چند تومنم بدهکاره

به من اصلا پول نمیدن هرچی میگیرم با درآمد خودمه حتی پارسال به همه تو پاکت پول گذاشت داد به من که مجردم و حقوقمم متوسطه نداد

میگم واقعا واجبه آدم با قرض عیدی بده از طرف دیگه هم ناراحتم نمیدونم باید بدم یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا نده .پدرتون در قید حیاته؟

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
اگم ندی عذاب وجدان میگیری درکت میکنمم🥺

آره دقیقا ولی زور داره من مجردم یه بار نمی‌پرسن چیزی میخوای پول لازم داری بعد اجازه ندارم حقوق خودمم خرج کنم ناراحت میشه میگه تو خودخواهی

آره عزیزم  گناه داره  بهش بده 

خدا ده برابرشو بهت میده ان شاءالله 

مگه چقدر میخواد عیدی بده 

نفس عمل مهمه نه مبلغش 

۲۰ تا اسکناس ده هزاری نو بهش بده

بتونه عیدی بده دلش خوش باشه 

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

آره دقیقا ولی زور داره من مجردم یه بار نمی‌پرسن چیزی میخوای پول لازم داری بعد اجازه ندارم حقوق خودمم ...

اگه رفتارشون خوب بود میگفتیم اشکال نداره ولی وقتی رفتارشونم خوب نیست یه نه بگو عذاب وجدانم نگیر.فکر خودت باش فقط

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌