2777
2789
عنوان

ویژگی همسر خودشیفته

71 بازدید | 5 پست

من یک ساله عقدم و همسرم دچار خودشیفتگی هست دارم جدا میشم...این جور آدم ها استاد دستکاری روانی هستن

ویژگی های فرد خودشیفته:

درمقابل انتقاد واکنش های شدید نشون میده 

در مواقعی که مشکلی در رابطه به وجود بیاد، ترجیح میده فرار کنه تا کوتاه بیاین چون اصلا اهل گفت و گو کردن نیست 

از نظر اون دیگران مقصر هستند،خودش بی عیب و نقصِ و هیچ اشتباهی نداره و اشتباهاتش رو قبول نمیکنه

در برابر مشکلات اون ترجیح میده قهر کنه و بلاک کنه و غیبش بزنه تا شما کوتاه بیاین خودتون برید آشتی کنید (همونطور که گفتم چون مهارت حل مسئله و گفت و گو نداره)

نقش قربانی و مظلوم رو بازی میکنه و حتی درمورد شما دروغ میگه تا دیگران حق رو بهش بدن گاهی شما خودتونم به خودتون شک خواهید کرد

با شریک عاطفی شون مخصوصا همسرخودشون خیلی بی رحمانه رفتار میکنن اما برای دوست ،همکار ،فامیل ،خانوادش  دلسوزانه و مهربون میشن 

دائما همسرشون رو تهدید به جدایی یا خیانت میکنند مثل جمله هایی: ولت میکنم،برو طلاقت رو بگیر،نمیخوامت ،این همه زن تو خیابون تورو نمیخوام

براشون مهمه که از نظر دیگران ادم خوبی دیده بشن 

و اگه برخلاف این باشه خودشونو به اب و اتیش میزنن که بگن و ثابت کنن من خوبم 

بی مسئولیت هستند معمولا تلاشی برای رابطه نمیکنن

عاشق اینن که دائم تحسین بشن و تائید. همه باشن 

معمولا فکر میکنن بیشتر از دیگران میفهمند حق به جانت رفتار میکنن

اگر هم بخوان مشکلی حل کنن با زبان خشونت حرف میزن و دائم تهدید میکنن

هیچ وقت عذر خواهی نمیکنن 

احساس همدلی ندارند یعنی اگه شما از چیزی ناراحت باشی درکی نمیکنن حتی اگه نگران خانوادتون باشین اونا اصلا درک نمیکنن 

و درآخر خدا نکنه آدم وابسته و ترس از طرد شدن داشته باشی و به دام ادم خودشیفته بیوفتی 

اونم اگه متوجه وابستگی تو بشه میشی عروسک دستش

همسرو میشه جدا شدمادر ادم خودشیفته باشه باید به کجا پناه ببره

مادرتون خودشیفتس؟؟ میگن خودشیفتگی خانم سخت تر از خودشیفتگی آقاست 

رابطش با شما و پدرت چطوره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرتون خودشیفتس؟؟ میگن خودشیفتگی خانم سخت تر از خودشیفتگی آقاست رابطش با شما و پدرت چطوره؟

اره مامانم خودشیفته هست

دشمناش تو کره زمین منو بابام هستیم بابام که فوت شد اخر 

بعد بابام نمیدونم چه شخصیتی داشت تحملش میکرد 

ولی من یه شخصیتی دارم که با خودشیفته ها همیشه درگیری دارم هم مامانم هم یکی از استادام خودشیفته بودن یعنی به سکته میارمشون همیشه 

چون خیلی ادم سفت و سختی ام و کوتاه نمیام و ایینه دقشون هستم و قشنگ دیوانه بازیهاشونو به روشون میارم و پیش همه ابروشونو میبرم 

اره مامانم خودشیفته هستدشمناش تو کره زمین منو بابام هستیم بابام که فوت شد اخر بعد بابام نمیدونم چه ش ...

منم شوهرم همش قهر میکرد یا این اخلاقاشو داشت بخشیدمش دیدم داره بدتر میشه نتونستم تحمل کنم 

رفتم مهریه گذاشتم اجرا 

مردک با روانم بازی میکرد به بابام پیام داده گفته اگه من بدم اخلاقم خرابه  چرا هردفع دخترت میومد برا آشتی ؟

دیگه به ذهن معیوبش نمیرسه که من بخاطر زندگیم داشتم تلاش میکردم 

رفته به بابام نوشته دخترت گفته منو ببخش به دروغ

انگار مغزش برعکس کار میکنه انگار من میخوام مهریه و نفقه بدم که گفتم ببخش

تمام ویژگی های نامزد من تهش هم قهر طولانی کرد و هرچی رفتم سمتش پسم زد انقد خودشو لوس کرد ک نگو منم دیگه بریدم

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...