2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیایید🥲

104 بازدید | 19 پست

اگه خانواده مادری مقیدی نداشته باشید ولی خودتون مقید باشید و میخواید ک حجاب داشته باشید ولی اصرار دارن ک ور داری جلو پسر داییت چون از نظرشون تفاوت سنی تون فقط یک ساله و مثل برادرتونه و هیچ کس هم روسری سرش نمیزاره و خانواده خودت هم براشون مهم نیست و فرقی براشون نداره و میگن دو روزه دیگه

چیکار میکنین؟ 

چرا اصرار میکنن منم چون در یه شهر دیگه هستم و خونشونم واقعا معذبم🥲 

اهمیت نده 

منم شرایط مشابه تورو داشتم تقریبا 

بگو من همینجوری که هستم راحت ترم

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکره روزی باش که توقبر تنهایی نه مادر نه پدر مهم حرف خداست 

تا جایی ک بتونم حجابمو دارم ولی گیر دارن ب شالم خیلی ناراحتم الانم تو اتاق نشستم تا نباشم جلوشون🥲

سعی برای عقاید و نظرات خودت احترام قائل باشی و انقدر محکم باشی جوری که اصلا نتونن راجع بهش بخوان نظر خودشونو بگن ... بگو لطفا اجازه بدین خودم هرجور راحتم تصمیم بگیرم همونطور ک من دخالت نمیکنم توکارشما ....البته همه اینارو یکم بقول معروف کادو پیچ کن بگو

چقد ازت خوشم اومد با اینکه خانوادت مقید نیستن ولی تو اعتقادتو حفظ کردی همینجوری ادامه بده🥲😍

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

چقد ازت خوشم اومد با اینکه خانوادت مقید نیستن ولی تو اعتقادتو حفظ کردی همینجوری ادامه بده🥲😍

مرسی عزیزم😍❤️ خیلی سخته خلاف جوری باشی ک خانوادت هستن و کارات احمقانه بدونن و اینطور اذیتت کنن😭💔 

خیلی اذیت میشم برای اینکه همش میگن راحت باش الان کیفاتو بکن بعد ک ازدواج کردی دیگه نمیتونی سخته هم با دیگران هم نفس درونت مقابله کنی آزمایش سختیه ک خدا برام انتخاب کرده نمیتونم از پسش بر بیام همش از کمک میخوام یه جوری کمکم کنه😭

اهمیت نده  منم شرایط مشابه تورو داشتم تقریبا  بگو من همینجوری که هستم راحت ترم

وقتی به حرفم گوش نمیدن همه حق ب جانب نگاهم میکنن وقتی میگم من همینجوری راحتم بزور شال از سرم در اوردن گرفتن چون خانواده ان نمیتونم چیزی بگم مجبورم تو تنهایی اشک بریزم 😭💔 اگه دعوا کنم تو جمع بده میشم حرفمم برو نداره چون فقط ۱۷ سالمه🥲

کاری ک به نظرت درسته رو بکن هر جور ک خودت راحتی

نمیشه شالم در اوردن بزور کلاه پوشیدم مادر بزرگم گفت اگه بپوشی دیگه نوم نیستی مثل نوه های دیگه باش دخترای همسن سال تو باید لباس رنگی بپوشن ازاد باشن و... چی بگم بهشون وقتی هیچ کس طرف نیست وقتی تو شهر قریبم🥲💔

وقتی به حرفم گوش نمیدن همه حق ب جانب نگاهم میکنن وقتی میگم من همینجوری راحتم بزور شال از سرم در اورد ...

منم ۱۷ سالمه ولی هیچ کس حق نداره بهم زور بگه تا آخرش رو عقیدم میمونم 

من مذهبی نیستم این موضوع در مورد همه چیز صدق میکنه 

اگه باشعوری وقتی نظرت مخالف منه ریپ نزن 
مرسی عزیزم😍❤️ خیلی سخته خلاف جوری باشی ک خانوادت هستن و کارات احمقانه بدونن و اینطور اذیتت کنن😭💔& ...

انشالله خدا کمکت کنه و مطمئنم که میکنه چون تو طرف خدایی پس هواتو داره نگران نباش♥️

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

وقتی به حرفم گوش نمیدن همه حق ب جانب نگاهم میکنن وقتی میگم من همینجوری راحتم بزور شال از سرم در اورد ...

مقاومت کن عزیزم 

حتی اگه شالتو درآوردن یک چیزی پیدا کن بذار روی سرت 

اولش گارد میگیرن و مقاومت میکنن بعدش میگن اینکه کار خودشو میکنه ماهم کاری بهش نداریم، دیگه اذیتت نمیکنن یا خیلی کمتر میشه 

ببین عزیزم اصلا مهم نیست که بقیه چی درمورد فکر میکنن، مهم اینه که کاری که فکر میکنی درسته و بهت آرامش میده رو انجام بدی، ذره ای برات مهم نباشه 

من تجربه کردم که دارم بهت میگم 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷