2777
2789

رفتن که براش عیدی ببرن ،

من بخاطر یه سری مسائل که پیش امده بود با مادرشوهرم بحثم شده بود ،حدودا سه ماهه که قطع ارتباط کردم باهاش 

امروزم شوهرم بچه ها رفتن که عیدی ببرن براش من نرفتم.

امیدوارم اگ اون جا مادرشوهرم شروع به گله کردن کرد همسرم ازم دفاع کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرفتی و کینه هارو میریختی دور

این سری اصلا نمیتونم کوتاه بیام ...۱۵ ساله عروسشم همیشه و همه جا اماده به خدمتش بودم و کاراشو کردم ....تا دلت بخاد

ولی این دفعه فرق داره ،علنا به خودم و مادرم توهین کرد هیچ جوره نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم...

رسم شما اینه که واسه مادرشوهرتون عیدی میبرین؟ ما راحتیم چیزی نمیدیم مادرشوهر باید بده که مادرشوهر م ...

اره ما ترکیم رسم داریم به مادر و مادر شوهر عیدی میدیم 

البته اونا هم به دختر و عروس همچنین عیدی میدن

گله ک صد در صد میکنه مطمئن باش شوهرتم دفاع نمیکنه اینم مطمئن باش 😂

😂😂😂

یکمی امیدوارم دفاع کنه ...چون واقعا حق با من بود 

اگه هم دفاع نکنه دخترم رفته اون دفاع میکنه🤣🥰

😂😂😂 یکمی امیدوارم دفاع کنه ...چون واقعا حق با من بود  اگه هم دفاع نکنه دخترم رفته اون دفاع ...

فکرنکنم دفاع کنه ب هرحال مادرشه الانم دم عیدی رفته کادو ببره و بحساب دل مادرشو شاد کنه ...احتمال اینکه حالت تدافعی بگیره کمه

این سری اصلا نمیتونم کوتاه بیام ...۱۵ ساله عروسشم همیشه و همه جا اماده به خدمتش بودم و کاراشو کردم . ...

کوتاه نیا پس

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
فکرنکنم دفاع کنه ب هرحال مادرشه الانم دم عیدی رفته کادو ببره و بحساب دل مادرشو شاد کنه ...احتمال این ...

خودمم نمیدونم واقعا ...فقط میخام متوجه کار زشتی که کرده بشه ...

و البته دیگ برام مهمم نیستش ،چون از چشمم افتاده

ن کاری دیگ اصلا باهاش ندارم،اگر هم جایی ببینمش چون فامیلیم از دور فقط سلام میکنم که فقط احترام کرده ...

بهترین کارو میکنی👍

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
خودمم نمیدونم واقعا ...فقط میخام متوجه کار زشتی که کرده بشه ... و البته دیگ برام مهمم نیستش ،چون از ...

من مادرشوهرم سال اول جلو جمع بهم توهین کرد دعوام کرد سره چیز بیخود ک بحساب میخاست اول کاری منو ادب کنه منم تا مدتهااااا بهش زنگ نزدم ( شهرستانن ) ادب ک نشدن هیچ کلی پسرشو پر کردن ک زنت زنگ نمیزنه حال مارو بپرسه اله بله اینجور ادما هیچ موقه خودشونو از سکه نمیندازن

من مادرشوهرم سال اول جلو جمع بهم توهین کرد دعوام کرد سره چیز بیخود ک بحساب میخاست اول کاری منو ادب ک ...

این که اره درسته ...هیچ وقت نمیخان خودشونو از تک وتا بندازن.

همیشه میخان مغرور باشن و بقیه زیر دست ...ولی دیگ تزین خبرا نیس بسه

ولی برای من این دفعه واقعا فرق داره ...بحث سر جاری بزرگم بود که پارسال به برادرسوهرم خیانت کرد و بعدشم تمام خونه زندگی رو بالا کشید و فرار کرد ...حالا برگشته و بچه هاش میرن پیشش و میان ...این وسط هم کلی جریان بود که جاریم واقعا ادم سالمی نیس...

من فقط پیش یکی صحبت کردم که اره درست نیست میزاره بچه ها پیش این مادر میرن و فلان ...طرف هم رفته بود گذاشته بود کف دست مادرشوهرم ،

مادرشوهرمم زنگ زد به من و هرچی از دهنش درامد بهم گفت و از جاری و خانوادش دفاع کرد(فک کن از کسی دفاع کرد که ابروشو تو محل و فامیل برده و انگشت نماشون کرده ...منو به همچین ادمی فروخت...منی که تمام امورات و کار و مریضی و کوفت و زهرم مار مادرش هرم با من بود )

منم جوابشو دادم و الان سه ماهه که کامل قطع ارتباط کردم باهاش و دیگ اصلا نمیخام و نمیتونم که باااش ارتباط بگیرم

این که اره درسته ...هیچ وقت نمیخان خودشونو از تک وتا بندازن. همیشه میخان مغرور باشن و بقیه زیر دست ...

شاید مادرشوهرت یک کلاغ چهل کلاغ شنیده ک انقد توپش پر شده ... ب هرحال نباید تند برخورد میکرده ... منم چون رفته بودم خونه یکی از فامیلای نزدیکم ک مادرشوهرم باهاشون لجه کلیییی بلند بلند سرم دادو بیداد کرد هیچموقع یادم نمیره رفته بودیم باغشون همه عروس و دوماد و بچه هاشون دور هم چای میخوردن تا نشستم شروع کرد ب داد زدن .. انقد ترسیده بودم ک گریه م گرفت . شوهرمم هیچ دفاعی نکرد .. الانم اخلاق مادرشوهرم همینه .. خدا ازشون نگذره