2777
2789
عنوان

طلاق بعد از این همه عاشقی 💔

479 بازدید | 42 پست

سلام بچها تورو خدا کمکم کنید 😔من خیلی شوهرم دوسش دارم با بد دلی و خسیس بودنش تا الان موندم کنارش من ماه ها بخاطر اینکه با یکی از اقواممون که جنس مخالفه و از بچگی با هم بزرگ شدیم و حتی از من چندسال کوچیک تره حرف زده بودم گوشیمو ازم گرفت الآنم همش میزنه تو روم و فحش بد میده چندماه باهاش کنار اومدم تا چند شب پیش که یکی از وسایل خونمون و حواسم نبود شکستم (متاسفانه یکم دست و پا چلفتیم) دیگه شروع کرد قهر کردن و مرغ زدن به من و گیر داد ب گوشیم دوباره و هرچی دلش خواست بهم گفت منم در حد دفاع جوابشو دادم باز رفتم دلجویی اما انقد  دلسنگ الان میدونم اونجوری که من دوسش دارم این منو دوست نداره زندگیمو دوسش دارم اما شوهرم راه نمیاد الان بین رفتن و موندن گیر کردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمون آدم نمیشه.پا بذار رو دلتو رد شو

دوسش دارم که موندم تا الان همش مشکل بوده زندگی باهاش دلمو خوش کردم به اینکه شغلشدرست حسابیه و سالمه معتاد نیست ولی الان همش میگه خیانت کار ب من بخدا خیانتی نکردم دارم میسوزم