2777
2789

بچه ها تو تاپیک قبلیم اومدم دردودل کنم باهاتون گفتم رفتم دکتر بد معاینه کرده بدنم رو لمس کرده منم شوکه بودم هیچی نگفتم و...  دیشب همسرم اومد دنبالم رفتم خونه خودموون، دم داروخونه نگه داشت که برم یه کرم بخرم، گفت سرده تو مریضی بشین تو ماشین خودم میرم، عکس کرم تو گوشیم بود دادم دستش که نشون بده عین همونو بخره، صفحه تاپیک نی نی سایتمو یادم رفته بود ببندم، داروخونه یکم هم شلوغ بوده معطلی داشت وقتی برگشت ناراحت بود حس میکنم تاپیکمو خونده، وای دارم دیوونه میشم، دیشب از همون لحظه رفت تو خودش سرد شد، هیچوقت تا حالا باهام اینجوری نبوده، ازشم پرسیدم چیزی شده گفت نه یکم سرم درد میکنه. این نی نی سایت چرا امکان حذف تاپیک رو نداشته آخه😔 حالم بده یعنی واقعا خونده😭 اگه شما جای همسرم بودین اون تاپیک رو میخوندین چه حالی میشدین نکنه منو مقصر میدونه ک ازم ناراحته😔

دکتر واسه چی رفته بودین

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

خب همیشه حواست جمع کن. مردا رو این چیزا خیلی خیلی حساسن

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر تو نیس

ماهم یه دکتر خانوادگی داشتیم خیلی هیز بود کثافت

یه بار من تپش قلب داشتم رفتم پیشش قلبمو معاینه کنه قشنگ از توی یقه م به بهانه اینکه گوشی رو بذاره دست میزد به سینه هام جلوی مامانم

اصلا و ابدا تقصیر تو نیس که یه آدم روانیه

اگه میبینی فهمیده براش توضیح بده

💄👛I'm just a girl👄💅🏻
تقصیر تو نیس ماهم یه دکتر خانوادگی داشتیم خیلی هیز بود کثافت یه بار من تپش قلب داشتم رفتم پیشش قلب ...

اخه شک دارم نمیدونم شایدم از چیز دیگه ناراحته تا خودش نگه نمیتونم چیزی بگم ولی اونم به روم نمیاره اگه فهمیده باشه😔