بچه ها تو تاپیک قبلیم اومدم دردودل کنم باهاتون گفتم رفتم دکتر بد معاینه کرده بدنم رو لمس کرده منم شوکه بودم هیچی نگفتم و... دیشب همسرم اومد دنبالم رفتم خونه خودموون، دم داروخونه نگه داشت که برم یه کرم بخرم، گفت سرده تو مریضی بشین تو ماشین خودم میرم، عکس کرم تو گوشیم بود دادم دستش که نشون بده عین همونو بخره، صفحه تاپیک نی نی سایتمو یادم رفته بود ببندم، داروخونه یکم هم شلوغ بوده معطلی داشت وقتی برگشت ناراحت بود حس میکنم تاپیکمو خونده، وای دارم دیوونه میشم، دیشب از همون لحظه رفت تو خودش سرد شد، هیچوقت تا حالا باهام اینجوری نبوده، ازشم پرسیدم چیزی شده گفت نه یکم سرم درد میکنه. این نی نی سایت چرا امکان حذف تاپیک رو نداشته آخه😔 حالم بده یعنی واقعا خونده😭 اگه شما جای همسرم بودین اون تاپیک رو میخوندین چه حالی میشدین نکنه منو مقصر میدونه ک ازم ناراحته😔
اره مثلا دستشو میذاشت رو قلب ولی خب سینه رو هم قشنگ لمس میکرد😔 خیلی کثافته اصلا باورش برام سخت بود ...
ببخشید دکتر هرزه ای بوده فقط میخواست سو استفاده کنه. نظام پزشکی شکایت کنی بیچاره اش میکنن. پروانه اش رو باطل میکنن. به همسرت بگو اگه دوست داشتید بیچاره اش کنید. میدونی هر روز سر چند تا خانوم این بلا رو داره میاره حتما برو نظام پزشکی شکایت کن و بگو بخاطر آبروم اسمی از من نباشه دکتر و میخوان باید جواب بده. یعنی چی شلوار دوستت رو در آورده.
من همسرم پزشکه میدونم که چقدر رو این مسائل حساسن و باید جواب پس بدن
وای نه اصلا نمیتونم درموردش حرف بزنم خجالت میکشم اونم به روم نمیاره چیزی بگم حس میکنم بدتر غرورش میش ...
نمیدونم عزیزم ،پس با توجه به خلقیات خودت و شوهرت بهتر میدونید چه رفتاری باید داشته باشی،من اگه بودم حتما با همسرم صحبت میکردم اینطوری سبک تر میشدم و مطئنم شوهرمم کلی فحش میداد به دکتره و عذاب وجدان منو کم میکرد که من تقصیری ندارم ولی بیخیال دکتره نمیشد و پدرشو در میاورد
درسته ولی الان نگران حال همسرمم😔 نمیخوام اینجوری ناراحت باشه
احتمالا گذریه باهاشون رک صحبت کنید علت سردشودنشون چیه؟شاید موضوع اون چیزی نباشه شما فکر میکنید.ضمنا مردی که پاکه هیچوقت به چشم خائن به زنش نگاه نمیکنه صد درصد قانون طبیعته زن هم همینطور خودش که عذاب وجدان نداشته باشه به شوهرش هم اعتماد میکنه که این یک رابطه دوطرفه سالم رو میسازه.