2777
2789
عنوان

حس میکنم همسرم فهمیده😢 یهو باهام سرد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه برخوردی چکار میتونم بکنم اون لحظه باید کاری میکردم ک نکرذم

منم جای تو بودم هیچ کاری نمیکردم  چون به ما گفتن به دکترا اعتماد کنید و اون لحظه آدم نمیتونه عکس العملی نشون بده.خودتو سرزنش نکن

اره مثلا دستشو میذاشت رو قلب ولی خب سینه رو هم قشنگ لمس میکرد😔 خیلی کثافته اصلا باورش برام سخت بود ...

ببخشید دکتر هرزه ای بوده فقط میخواست سو استفاده کنه. نظام پزشکی شکایت کنی بیچاره اش میکنن. پروانه اش رو باطل میکنن. به همسرت بگو اگه دوست داشتید بیچاره اش کنید. میدونی هر روز سر چند تا خانوم این بلا رو داره میاره حتما برو نظام پزشکی شکایت کن و بگو بخاطر آبروم اسمی از من نباشه دکتر و میخوان باید جواب بده. یعنی چی شلوار دوستت رو در آورده.

من همسرم پزشکه میدونم که چقدر رو این مسائل حساسن و باید جواب پس بدن

وای نه اصلا نمیتونم درموردش حرف بزنم خجالت میکشم اونم به روم نمیاره چیزی بگم حس میکنم بدتر غرورش میش ...

نمیدونم عزیزم ،پس با توجه به خلقیات خودت و شوهرت بهتر میدونید چه رفتاری باید داشته باشی،من اگه بودم حتما با همسرم صحبت میکردم اینطوری سبک تر میشدم و مطئنم شوهرمم کلی فحش میداد به دکتره و عذاب وجدان منو کم میکرد که من تقصیری ندارم ولی بیخیال دکتره نمیشد و پدرشو در میاورد

درسته ولی الان نگران حال همسرمم😔 نمیخوام اینجوری ناراحت باشه

ازش بپرس عزیزم چیزی شده حس میکنم توی خودتی و اینا

بغلش کن نازش کن بذار حرف بزنه باهات

شاید اصلا بخاطر اون نیس که ناراحته

اگرم باز چیزی نگفت صددرصد یه مدت بعد بهت میگه اگه فهمیده باشه

مردا این چیرا رو پنهان نمیکنن

💄👛I'm just a girl👄💅🏻
اره مثلا دستشو میذاشت رو قلب ولی خب سینه رو هم قشنگ لمس میکرد😔 خیلی کثافته اصلا باورش برام سخت بود ...

بخاطر زن های دیگه این کار و بکن. متاسفانه هر روز داره معاینه واژینال انجام میده و بی

ه سینه مردم دست میزنه مریض روانی 

والا باید این مواقع جلو کارش را بگیرین، چه ربطی داره معاینه بدون دستکش و ...

دستشو با گوشی برد زیر لباسم منم تا لحظه آخر فک میکردم میخواد گوشی رو بذاره ک یهو گوشی رو ول کرد دستشو گذاشت گفت گوشی خرابه

درسته ولی الان نگران حال همسرمم😔 نمیخوام اینجوری ناراحت باشه

احتمالا گذریه باهاشون رک صحبت کنید علت سردشودنشون چیه؟شاید موضوع اون چیزی نباشه شما فکر می‌کنید.ضمنا مردی که پاکه هیچوقت به چشم خائن به زنش نگاه نمیکنه صد درصد قانون طبیعته زن هم همینطور خودش که عذاب وجدان نداشته باشه به شوهرش هم اعتماد میکنه که این یک رابطه دوطرفه سالم رو میسازه.

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود.