2777
2789
عنوان

سوال دارم خانما بیان‌لطفا

298 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

من سومین روزیه ک دارم ال دی میخورم، چون اومدم سفر میخوام پریود نشم

تو این ۲۱ روز ک قراره قرص مصرف شه آیا رابطه باید محافظت شه؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشه بهتره احتمال یک درصد بارداری هست  ولی نشد هم اشکال نداره

ممنون

خدا شکر😍😍

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
بله باید حداقل از یک دوره قبل مصرف رو شروع کنید تا اثر بذاره یعنی حداقل باید یه ماه قبل شروع میکردید ...

ینی الان مشکلی پیش میاد؟

دیشب ما محافظت نکردیم

اینجا هم کشوریه ک ب راحتی اورژانسی نمیدن و دنگ و فنگ داره

الان باید چکار کنم؟

ینی الان مشکلی پیش میاد؟ دیشب ما محافظت نکردیم اینجا هم کشوریه ک ب راحتی اورژانسی نمیدن و دنگ و فن ...

تو نت سرچ کنید. اطلاعات من در همین حد بود که یه دوره باید زودتر شروع بشه

تو نت سرچ کنید. اطلاعات من در همین حد بود که یه دوره باید زودتر شروع بشه

والا تو نت چیزی دستگی م نشد🥲

ممنون

من تو نت خوندم یه جا نوشته بود یه هفته یه جا همون یه ماه. ولی پزشک حضورا گفته بود یه ماه. نظرات متفا ...

ممنون عزیزم