یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
«پرسیدند:آیا او را در حدِ مرگ دوست داری؟ گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍» «چگونه میشود به شاخهی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️🩹» #محمود_درویش🌱💎
من آ۵۴دارم خیلی ازش راضیم. سری آ۵۵ هم وارد بازار شده
آ۷۳دوستنداشتم اول
اولیتم آ۵۴و اس ۲۱ بود ک دیگه اس ۲۱ پولمنرسید هماینک میگفتن توی یک روز دوبار بایدشارژ بشه. ولی آ۵۴ خیلی شارژش خوبه و همینطور کیفیت عکسشم خیلی فرقی نداره
ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم .......بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت
«پرسیدند:آیا او را در حدِ مرگ دوست داری؟ گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍» «چگونه میشود به شاخهی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️🩹» #محمود_درویش🌱💎
اگر دوربین و حافظه فقط شک نکن آ۵۴ بگیرپشیمون نمیشی
ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم .......بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت