2777
2789

اره در مجموع خوب نیس ولی استثنا هم وجود داره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا مهم نیست اگر آدمی باشه که بشه بهش تکیه کرد و ملاک های لازمو داشته باشه

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
هیچ مشکلی نداره مهم اینکه از نظر عقلی رشد کرده باشن طرف ده سال بزرگتره ولی میبینی رفتارش مثل بچه ه ...

درسته منم خودم به عنوان کسی که روانشناسی می خونه حس کردم بهتر به خودمون فرصت بدم 

هیچ مشکلی نداره اگر پسر به بلوغ عقلی و پختگی لازم برلی ازدواج رسیده باشه....معمولا پسرا از ۲۵ به بعد به این سن میرسن دخترا تو ۲۰ سالگی

پسرم🤵،پسررررررِ خوبُ و بی عیبِ مردم 😂          +پیری نشسته بود روی تخت سنگی و ۱۹۹ سال عمر داشت...جوانی رد شد و گفت چگونه این همه عمر کردی؟گفت با کسی بحث نکردم،جوان گفت مگر می‌شود؟پیر مرد گفت نه نمی‌شود!!!خلاصه من پسرِ اون پیر مرده هستم حرف خودمو میزنم ولی هر چی شما میگید کاملااااا درسته😎
ما هنوز سنمون کمه گفتم فرصت بدم به خودمون 

قطعا این کارو کن

تا قبل بیستو سه چهار همه چی بچه بازیه

واسه بعضیا تا سی حتی...

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨