2777
2789

با خالم رفته بودیم بازار بعد منتظر آسانسور بودیم خالم اونور بود من اینور به اسانسور خیره شدم دیدم از پشت ی چیز حس میکنم برگشتم دیدم ی آقا از پشت..... داره اون کار زشتو انجام میده رو من، من هیچ گناهی نکرده بودم بخدا ، فقط یک هودی پوشیده بودم یک شلوار مشکی یک کتونی سفید پوششم ایرادی نداشت 😭😭😭😭😭 زبونم لال شد هیچی نگفتم تو اسانسور سوار شد خالم بهش فحش داد😭😭😭😭 خیلی حس بدی دارم خیلی زیاد. ارومم کنید لطفا

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حشریت گند زده به بشریت🤢

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

خاک تو سرشون

این روزا این چیزا خیلی زیاده متاسفانه 

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

حس بدی داری درسته 

اینو بدون هیچی تقصیر تو نیست اون کثیف و هول بوده 

زمان بگذره بهتر میشی با خودت مهربون باش تو هنوزم یک دختر با ارزش و خوبی❤️

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

دختر گل از این کثافتای حرومی زیاده بخای ناراحت بشی ک نمتونی زندگی کنی بیخیال ولی یادت باشه هز این ب بعد برگرد و هلش بده ابرو نزار براش

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤