2777
2789
عنوان

روابط جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 3205 بازدید | 45 پست

فاطیما در مورد خودت فکر منفی نکن

منم این دورانو داشتم

همش فکر میکردم من یه عببی دارمیا دوستم نداره

خیلی طول کشیدتا فهمیدم  اون سرده

یادم میفته به اون دوران که چقدر همش دنبالش بودم حالم بد میشه

آزمایش هورمون بده ممکنه مشکل هورمونی داشته باشه یا در بعضی موارد همجنسگرا میتونن باشن حتما به متخصص مراجعه کن امیدوارم مشکلت حل بشه 

یه مورد شنیدم مرد همجنس گرا بود پیش روانشناس که رفته بود گفته بود از زنت طلاق نگیر بهشم نگو زندگی دوگانه داشته باش یعنی دوست پسرت رو داشته باش زندگی موجه زناشوییت رو هم داشته باش مواظب باش از این کلاها سرت نره

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد --- خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نظرم اينه فرض كنيد برعكس بود آقا خيلي حق به جانب و منطقي و قاطع از همسرش درخواست ميكرد دركش كنه و نيازشو برطرف كنه هيچ مردي خودخوري نميكنه ، چشم پوشي نميكنه، از موضع ضعف و گريه و دلسوزي برخورد نميكنه

ما خانم هام حق طبيعي و انساني مونه خجالت نكشيم از قضاوت نترسيم و خودمون براي خودمون ارزش قائل بشيم

قاطع چی بگه ؟!

من صد بار همسرم حرف زدم

به هفته اوکی بود

بعد دوباره همون. بازم از رو نمیرفتم حرف میزدمو...

تا از ناراحتیم میگفتم خیلی متاسف میشد ولی...

الان خودم سرد شدم

اما خداییش خیلی سمج بودم. بعد شش سال همه راهی رفتن این شدم

بلا واقعا ؟؟؟ اون طرف روانشناس بوده یا روانپریش؟

کم نیستن روان نشناسای این مدلی تو کشورمون خیلی باید تحقیق کنید یه آدم باسواد و باشعور پیدا کنید

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد --- خواهان کسی باش که خواهان تو باشد