2777
2789
عنوان

روابط جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 3205 بازدید | 45 پست

عزیزم همسر من افتضاح تر ازینا بود الان که زایمان کردم کلا برعکس شده من در میرم از زیر رابطه‌.اول بهت بگم مردا بدشون میاد مدام ارایش داشته باشی سعی کن همیشه با ارایش نباشی.البته شوهره من اینجوریه میگه بدم‌میاد بخوام ببوسمت بوی لوازم ارایش بدی یا رژ داشته باشی.بعد اینکه ببین واریکوسل داره یا نه؟واریکوسل هم تاثیر داره.بعد اینکه فشار کارش اگه زیاد باشه کلا تعطیل میشن اقایون

Shina هستم.کاربری قبلیم از بین رفت😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما دنبال مشکل تو خودت نباش که فک کنی براش کمی یا هرچیزی.مگه شوهرامون برد پیت تشریف دارن که انتظار انجلینا جولی داشته باشن.ماها هممون از سرشونم زیادیم.این یه مشکله میره دکتر خوب میشه 

Shina هستم.کاربری قبلیم از بین رفت😭😭

خواسته ت رو مشخص معين واضح بي حاشيه بهش بگو

قاطع جدي 

و از موضعت كوتاه نيا حتي اگه خودت هم ميلي به رابطه نداشتي و به خاطر پس زدناش سرد شده باشي باز كوتاه نيا ،در مورد نيازت خواسته ت موضعت بدون خجالت يا ضعف هر چند بار كه لازمه بگو

وقتي قاطعيتت رو ببينه شك نكن نميتونه بازي برات دربياره

اووف،منو همسرم دقیقا برعکس شما وهمسرتون هستیم اونم کلی از دستم شاکیه بخاطرسردیم  

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا