سلام . نمیدونم شاید بعضیا بگن این تاپیکا بی حیاییه و نباید تو فضای مجازی بیان بشه و ... شایدم تاپیکم تعطیل بشه ولی من واقعا مشکل دارم . خودمم واقعا مخالف اینجور تاپیکا بودم ولی بغض گلومو گرفته. تا حد امکان سربسته میگم.
من خیلی طبعم گرمه ولی شوهرم یجوریه .مثلا قبل از رابطه اصلی زمانی که من به اوج نیاز رسیدم یهو میخوابه . یا اینکه وقتی من میرم سمتش میگه برم فلان کارو کنم مثلا گازو خاموش کنم یا اینکه وقتی یه بحثی قبلش کرده باشیم و من برم سمتش میگه نکن. از نظر رسیدگی به خودم نرمال رو به بالا هستم مرتب دوش میگیرم به خودم میرسم طوری که شوهرم میگه چرا ارایش داری تا اخر شب. خیلی خسته و کلافه شدم. مدت زیادی نیست ازدواج کردیم. ولی از زمان عقد ماهی یه بارو رابطه داشتیم
آزمایش هورمون بده ممکنه مشکل هورمونی داشته باشه یا در بعضی موارد همجنسگرا میتونن باشن حتما به متخصص مراجعه کن امیدوارم مشکلت حل بشه
یه مورد شنیدم مرد همجنس گرا بود پیش روانشناس که رفته بود گفته بود از زنت طلاق نگیر بهشم نگو زندگی دوگانه داشته باش یعنی دوست پسرت رو داشته باش زندگی موجه زناشوییت رو هم داشته باش مواظب باش از این کلاها سرت نره
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد --- خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من نظرم اينه فرض كنيد برعكس بود آقا خيلي حق به جانب و منطقي و قاطع از همسرش درخواست ميكرد دركش كنه و نيازشو برطرف كنه هيچ مردي خودخوري نميكنه ، چشم پوشي نميكنه، از موضع ضعف و گريه و دلسوزي برخورد نميكنه
ما خانم هام حق طبيعي و انساني مونه خجالت نكشيم از قضاوت نترسيم و خودمون براي خودمون ارزش قائل بشيم