2777
2789

بچه ها چجوری تنهایی حالتون را خوب میکنید من همش دوست دارم کسی پیشم باشه با یه نفر برم بیرون تنهایی اصلا نمیتونم سخته برام شما چیکارمیکنید تنهایی حالتون خودتون خوب کنید؟ 

احتمالا برونگرایی 

من فقط  میدونم که کاملا ممکنه حالت با خودت خوب باشه 👌

❤️بَشِه ی خوب سایت ❤  /// بعد از سه سال با کاربری جدید برگشتم ✨️  چیزی که دوسدارم اینجا بگم اینه که اگه فرزند داری و بلوغو شعور فرزندآوری رو هم داشتی ؛ بهش قضاوت نکردن و سرش تو کار و زندگی خودش بودنو یا بده ؛ جامعه ی ما بشدت به این فرهنگ نیاز داره ؛ به اندازه خودت تاثیر خوبتو بزار  ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اتفاقا درونگرام ولی دوست ندارم‌تنهاباشم دوستیم ندارم

منم اینطورم ؛ مدت زیادی شاید تنها بودی؛ ؛ سعی کن ارتباط بگیری ک راضی باشی و این نیازت برطرف شه

❤️بَشِه ی خوب سایت ❤  /// بعد از سه سال با کاربری جدید برگشتم ✨️  چیزی که دوسدارم اینجا بگم اینه که اگه فرزند داری و بلوغو شعور فرزندآوری رو هم داشتی ؛ بهش قضاوت نکردن و سرش تو کار و زندگی خودش بودنو یا بده ؛ جامعه ی ما بشدت به این فرهنگ نیاز داره ؛ به اندازه خودت تاثیر خوبتو بزار  ...

منم از بقیه دوری میکنم

حال پیام دادن 

زنگ زدن 

بیرون رفتن 

و.. 

باکسی رو ندارم عاشق تنهایی خودمم 

مامانم میگه دیوونه ای ولی تلاشی برای پیدا کردن دوست نمیکنم

البته هنوز کسی رو هم که مثل خودم باشه واسه انتخاب دوست پیدا نکردم 

اما تنهایی برا خودم خوراکی میخرم

گل میخرم

کادو میخرم حتی شده یک گلسرخی کوچیک 

ولی تو فاز افسردگی نمیرم😌

دکتر روح در آینده🤍✨
منم از بقیه دوری میکنم حال پیام دادن  زنگ زدن  بیرون رفتن  و..  باکسی رو ند ...

چقدر خوب😍منم کسی که مثل خودم باشه را پیدانکردم پیدا هم کنم نمیدونم چرا بعد از یه مدت هوا برشون میداره کلاس میزارن دیگه😂🤦🏻‍♀️

چقدر خوب😍منم کسی که مثل خودم باشه را پیدانکردم پیدا هم کنم نمیدونم چرا بعد از یه مدت هوا برشون میدا ...

چون انسان موجودیه که به کسی نیاز نداره 

احساس نیاز داره

دکتر روح در آینده🤍✨