2777
2789
عنوان

یه عده چقدر بیشورن(بدهکار بودن)

92 بازدید | 12 پست

سلام

دوستم خودش کلی پول داره چون نمخاد به پولش دست بزنه خودش میگه به خاطر سرمایه گزاری قرض میگیره.

از من ۱ تومن پول گرفت گف هفته بعد میدم

الان ۲ ماه شده نداده

والا من مثل اون پولدار نیسم با ۱ تومن ۱ ماه خودمو میگردونم

رومم نمیشه بگم بهش

چیکار کنم

چطور اون روش شده بگیره و بعد دو ماهه نداده هنوز 

تو هم بگو بهش

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

وا یعنی چی خب روت بشه دیگه

اون ازت میکنه اینجا جوابشو میدی؟ 😐

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم به خودم همینو میگم ولی باز روم نمیشه😂😫

بگو حقتو بگیر عزیزم

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

کم‌رویی بذار کنار الانم شب عیده بهترین بهانه 

شماره کارت بفرست بگو ببخشید خیلی فوری به پول احتیاج پیدا کردم یادم اومد یه تومن دست تو دارم .

پول و زدی بگو پیام نمیاد 

اگه گفت ندارم بگو از یکی قرض کن من کسی و ندارم ازش قرض بگیرم 

کلا خجالتیم  نمیتونم بگم  وگرنه خودمم میدونم باید زنگ بزنم بتوپم بهش😢😂

شمارشو بده خودم حقتو بگیرم😂😕

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

اتفاقا یه دوست داریم بهشون پیام دادم برای پول چند روز نشد واریز نکردن دوباره پیام دادم واریز کرد ...

نه والا حق نداره.

ولی ناراحت میشن نمیدونم چرا😂

دیگه برا منم تجربه شد هر کی خواست بگم ندارم.

ماشالا همسونم میگن ۳ روزه پس میدیم